Varázslatos áldások közelednek! Az Angyalok most különösen kegyesek veled!

Varázslatos áldások közelednek! Az Angyalok most különösen kegyesek veled!

Kedves Olvasó,

Ma van az a nap, amikor az angyalok és az univerzum különlegesen kegyes veled. Éppen most, míg olvasod ezt a sort, az angyalok varázslatos áldásokat küldenek neked.

Az angyalok szeretnek minket és mindig ott vannak, hogy támogassanak bennünket. De vannak olyan napok, amikor különösen közel érezhetjük őket. Ma az az időszak kezdődött, amikor az angyalok varázslatosan erős energiaáramlatot küldenek nekünk, hogy életünk összes területén áldásokat teremtsenek.

Milyen áldásokra gondolunk? Ezek lehetnek apró csodák a mindennapokban, hirtelen megoldódó problémák, vagy olyan szerencsés fordulatok, amikre legkevésbé számítottál.

Vagy talán éppen most kapsz egy olyan új lehetőséget, ami eddig elképzelhetetlennek tűnt. Talán valaki váratlanul segítséget nyújt, vagy egy régi álmod kezd valóra válni.

De hogyan veheted észre és fogadhatod be ezeket az áldásokat?

Nyisd meg a szívedet és a lelkedet. Engedd, hogy az angyalok szeretete betöltse az életedet. Légy nyitott a csodákra és ne feledd, hogy te érdemes vagy minden jóra.

Ez a mai ima segíthet ebben:

“Kedves Angyalok, köszönöm, hogy velem vagytok és támogattok. Kérlek, segítsetek nekem észrevenni és elfogadni az áldásokat, amiket küldtek nekem. Kérlek, vezessenek és világítsanak utat nekem ezen a csodás napon. Ámen.”

Majd fogadjad el ezt az áldást:

“Áldásban és szeretetben légy, ma és minden napon. Az angyalok szeretete és fénye ragyogjon rád, megnyitva az utat a varázslatos áldások felé. Ámen.”

Tehát ma nyisd ki a szemedet, a szívedet és a lelkedet. Fogadd be az angyalok áldásait. És oszd meg ezt a bejegyzést másokkal is, hogy ők is részesüljenek az angyalok kegyében.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK