Angyalok Szeretetével – Egy Különleges Ima, amely Hozzásegít a Gyógyuláshoz

Angyalok Szeretetével – Egy Különleges Ima, amely Hozzásegít a Gyógyuláshoz

Kedves Olvasóink!

Biztosan mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor úgy érzi, mintha minden összeomlana körülötte. Ez az érzés elkerülhetetlenül hozzá tartozik az emberi tapasztalathoz, de szerencsére, soha nem vagyunk egyedül. Az angyalok mindig velünk vannak, és készen állnak, hogy segítsenek, ha képesek vagyunk elfogadni a segítségüket.

Ebben a cikkben bemutatok nektek egy különleges imát, amelyet számotokra alkottak meg az angyalok, az általuk megszokott stílusban, hogy segítsen megtalálni a gyógyuláshoz vezető utat.

Különleges Ima:

“Drága Angyalaim, akik mindig mellettem álltok, ma rátok hagyatkozom. Hittel és szeretettel átadom nektek minden fájdalmamat, mindent, ami nehezíti a szívemet. Tudom, hogy gondoskodtok rólam, és segítetek megtalálni a gyógyulás útját. Kérem, töltsetek be szeretettel és reménnyel, hogy erőt találjak a nehézségek közepette.

Ámen.”

Ez az ima egy eszköz, amelyet bármikor használhatsz, amikor úgy érzed, hogy a világ súlya a válladon van. Emlékezz arra, hogy soha nem vagy egyedül, és az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek.

Szeretnék még adni nektek egy áldást is:

“Legyen az angyalok szeretete mindig veled, kísérjen utadon, adja meg a szükséges erőt és támogatást a gyógyuláshoz. Bízz az égi segítőidben, és higgy a pozitív változásokban. Az univerzum szeretete áradjon feléd, és töltsön el békével és boldogsággal.

Ámen.”

Légy bátor, és lépj előre a hit útján. Az angyalok támogatása mellett semmi sem lehetetlen. Ha szeretnél, oszd meg ezt az imát és áldást másokkal, hogy minél több ember részesülhessen az angyalok segítségében.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK