Az égiek vigyáznak rád: Isten mindent lát és segít, amikor szükséged van rá!

Az égiek vigyáznak rád: Isten mindent lát és segít, amikor szükséged van rá!

Kedves Olvasó,

Gondoltál már arra, hogy mennyire csodálatos az, hogy sosem vagyunk egyedül? Az Univerzum és Isten minden lépésünket figyeli, és ott van mellettünk, hogy segítsen, amikor csak szükségünk van rá.

Ez az égi jelenlét nem más, mint Isten szeretete és figyelme, amely folyamatosan kísér minket életünk útján. Néha úgy tűnhet, hogy magunkra vagyunk hagyva a problémáinkkal, de az igazság az, hogy Isten és az Univerzum mindig ott vannak, hogy támogassanak minket.

Imádkozz az Égiekhez, amikor úgy érzed, szükséged van rá:

Drága Istenem, köszönöm, hogy mindig velem vagy. Köszönöm, hogy vigyázol rám és a szeretteimre. Kérlek, adj erőt és bátorságot, hogy szembenézzek a kihívásokkal, és segíts megtalálni a békét és a szeretetet minden helyzetben. Ámen.

És fogadd ezt az áldást is:

Áldjon meg az Univerzum bőséggel, szeretettel és békével. Bízz benne, hogy Isten mindig melletted van és segít, amikor csak szükséged van rá. Ámen.

A hitünk és a bizalmunk Istenben erősít minket, és lehetővé teszi számunkra, hogy megbirkózzunk a legnehezebb helyzetekkel is. Ne feledd, hogy sosem vagy egyedül, és az Univerzum mindig ott van, hogy támogasson és segítsen.

Bízom benne, hogy ez az ima és az áldás erősítse a kapcsolatodat Istennel és az Univerzummal, és segítsen abban, hogy mindig tudatosan emlékezz rájuk.

Szeretettel és áldással,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK