Égi üzeneted érkezett: Meghallgattam imádságodat, láttam hogy könnyeztél. én meggyógyítalak!

Égi üzeneted érkezett: Meghallgattam imádságodat, láttam hogy könnyeztél. én meggyógyítalak!

Szeretett Olvasóink!

Olyan sokan kerestek segítséget és vigaszt a nehéz időkben. Sokan könnyeznek és imádkoznak reménykedve egy jobb holnapért. Talán te is azok közé tartozol, akik az élet nehéz pillanataiban folyamodnak az imához. Ebben a bejegyzésben szeretnék veled megosztani egy csodálatos üzenetet: “Meghallgattam imádságodat, láttam, hogy könnyeztél. Én meggyógyítalak…”

Az égi erők és a szeretet mindig ott vannak, hogy segítsenek nekünk a gyógyulásban, békében és megértésben. Ebben a bejegyzésben két erőteljes eszközt is megosztok veled: egy imát és egy áldást, amelyek segítenek felidézni ezt a szeretetet és békét a nehéz időkben.

Gyógyító Ima

Az ima olyan, mint egy híd, amely összeköti a szívünket az univerzum szeretetével. Engedd meg, hogy ez az ima gyógyító energiát hozzon az életedbe:

“Drága Teremtő, hálás vagyok a szeretetedért és végtelen jóságodért. Tudom, hogy láttad a könnyeimet és meghallgattad az imáimat. Kérem, segíts meggyógyítani a fájdalmat és a szenvedést. Adj erőt és békét a szívembe. Hiszek a gyógyító szeretetedben. Ámen.”

Gyógyító Áldás

Az áldás a szeretet és az elismerés kifejezése. Engedd meg, hogy ez az áldás további gyógyító energiát hozzon az életedbe:

“Áldjon meg a Teremtő a szeretetével és gyógyító erejével. Legyen a szíved tele erővel és békével. Az égi gyógyító erő segítsen abban, hogy gyógyulj és találj békét minden nehézségben. Ámen.”

Tudom, hogy az élet néha fájdalmas lehet. De ne feledd, hogy soha nem vagy egyedül. Az égi erők mindig ott vannak, hogy segítsenek neked. Az imádság és az áldás híd a szeretet és a gyógyulás felé. Használd őket a nehéz időkben, és hidd el, hogy gyógyulás érkezik az életedbe.

Szeretettel és áldással,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK