Add tovább a jószerencse üzenetét és te is megkapod amit megérdemelsz!

Add tovább a jószerencse üzenetét és te is megkapod amit megérdemelsz!

Kedves Olvasóim,

Hányszor hallottad már, hogy “minden, amit adsz, vissza is kapod”? Ez a karma törvénye, az univerzális igazságosság, és a szeretet törvénye. Ha valamit adsz, azt megkapod viszont, legyen az szeretet, barátság, segítség, vagy éppen a jószerencse üzenete. Ma arra szeretnélek inspirálni, hogy add tovább a jószerencse üzenetét, és meglátod, te is megkapod, amit megérdemelsz!

A Jószerencse Üzenete

A jószerencse üzenetét továbbadni nem jelent mást, mint pozitív energiát és reményt terjeszteni. Ez lehet egy egyszerű üdvözlet, egy kedves szó, vagy akár egy imádság, amelyet másokért mondasz el.

Most pedig szeretnék veletek megosztani egy egyszerű, de erőteljes imát, amit használhatunk a jószerencse üzenetének továbbítására:

“Drága Istenem, köszönöm, hogy képes vagyok szeretetet és jószerencsét terjeszteni a világban. Kérlek, vezess, hogy másokat is segíthessek, és hadd legyek az a pozitív erő, amely segít másoknak a boldogság felé. Ámen.”

Ezenkívül szeretnék nektek, Kedves Olvasóim, egy áldást is adni, hogy a jószerencse mindig veletek legyen:

“Áldás rád, kedves Olvasó. Legyen a jószerencse veled, kísérjen az utadon, és tapasztald meg az élet csodáit. Tudd, hogy amikor másoknak szeretetet és jószerencsét adsz, azzal saját magadnak is adsz. Ámen.”

Kedves Olvasóim, ne felejtsétek el, hogy a jószerencse üzenetét továbbadva nem csak másokat segítetek, hanem saját magatoknak is jót tesztek. Hiszen ahogy a mondás tartja, minden, amit adsz, vissza is kapod. Tehát adjatok szeretetet, jószerencsét és pozitív energiát, és meglátjátok, a világ csodás módon fog válaszolni!

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK