Az Univerzum üzenete a mai napra: a problémák amik aggasztanak, most eltűnnek!

Az Univerzum üzenete a mai napra: a problémák amik aggasztanak, most eltűnnek!

A poszt végén, kérlek értekeld, mennyire tetszett amit olvastál!

Sziasztok, Drága Olvasóim!

Ma az Univerzum meglepetést tartogat számotokra. Egy olyan üzenetet küldött, amely tisztító hatású, mint egy friss tavaszi zápor. Eljött az ideje, hogy megkönnyebbüljünk, és hagyjuk, hogy problémáinkat a Fény magához vegye és eltűntesse őket.

Az Univerzum azt súgja, hogy ne féljünk. Az aggasztó problémák, amelyek árnyékot vetettek a lelkünkre, most már távoznak. Felismerhetjük azokat a belső félelmeinket, amelyeket talán már évek óta hordozunk, és elengedhetjük őket. Az Univerzum hatalmas ereje elég erős ahhoz, hogy felszívja ezeket a negatív energiákat, és helyettük Fényt és szeretetet küldjön.

Ez az üzenet arra emlékeztet minket, hogy minden gondunkat bízzuk az Univerzumra. Tudom, hogy ez nehéz lehet, különösen, ha régóta hordozod magadban ezeket a gondokat. De emlékezz, az Univerzum mindig itt van velünk, hogy segítsen.

Most, hadd osszak meg veletek egy imát, amit magatokhoz vehettek ebben a gyógyító folyamatban:

“Drága Univerzum, köszönöm, hogy velem vagy ezen a gyönyörű utazáson. Kérem, szabadíts meg a félelmeimtől, az aggodalmaimtól és azoktól a gondoktól, amelyek gátolnak engem. Engedd, hogy a Fényed átjárja a lelkemet és betöltse a szívemet. Így legyen.”

Ezzel az imával megnyitod a kapukat az Univerzum csodái felé. Engedd, hogy a Fény átjárjon, és megtisztítson minden negatív energiától. Engedd, hogy az Univerzum szeretete átöleljen, és hagyj minden gondot a múltban.

Végül pedig, engedjétek meg, hogy átadjam az Univerzum áldását:

“Az Univerzum legyőzhetetlen ereje és végtelen szeretete kísérjen utadon. Az aggasztó problémák eltűnnek, és helyüket a béke, a szeretet és a megértés veszi át. Ez az áldás veled marad, most és mindörökké. Így legyen.”

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK