Az áldott üzenet, amelynek megosztásával a szerencse mellénk szegődik!

Az áldott üzenet, amelynek megosztásával a szerencse mellénk szegődik!

A poszt végén, kérlek értekeld, mennyire tetszett amit olvastál!

Üdvözöllek, kedves Olvasó!

Ma egy különleges üzenettel érkezem hozzád, amelyet nem csak olvashatsz, hanem tovább is adhatsz, és így elnyerheted a szerencse áldásait az életedben. Ez az üzenet az égiektől érkezik hozzánk, hogy megmutassa, milyen fontos szerepet játszik az áldások terjesztése és a szeretet megosztása.

Bibliai idézetünk az alábbiakban olvasható:

“Adjatok, és adatik nektek: jó, megnyomott, megrázott, megtetézett mértékkel adnak öletekbe. Mert amilyen mértékkel ti mértek, olyan mértékkel mérnek viszonzásul nektek.”  (Lukács 6:38)

Ez az igeverzés azt tanítja nekünk, hogy amikor adunk másoknak, az égiek visszaáradnak hozzánk áldásokkal és szerencsével. A szívünk megnyílik, és megtapasztaljuk az örömöt és a bőséget, amikor odafigyelünk másokra és osztozunk velük a valódi szeretetben.

Képzeld el, hogy ez az üzenet most hozzád érkezik az égből, és az őrangyalod melléd áll. Érezd a magas rezgését, amely bejárja testedet és lelkedet, amint befogadod az áldást és továbbadod azt másoknak. Csak hinned kell benne, hogy a szerencse és a bőség elérkezik hozzád, amint megosztod az áldást másokkal.

Ima az áldás továbbadásáért:

Drága Égiek, hálásan fogadom ezt az áldott üzenetet, és kérlek, adj erőt és bátorságot ahhoz, hogy továbbadhassam azt másoknak. Legyenek az áldottak a szerencse és a bőség forrásai az életemben és azok életében, akikkel találkozom. Segíts, hogy megnyíljak a szeretet és az adakozás erejének, és érezzem, hogy az égi segítség mindig velem van. Köszönöm az áldásokat, amelyek rajtam keresztül áramlanak mások felé.

Ámen.

Áldás a szerencsehozó áldott üzenethez:

Kedves olvasónk, fogadd el ezt az áldást, amely hozzád árad a szerencse és a bőség erejével. Legyenek az áldások forrásai az életedben, és oszd meg másokkal a szeretet és a jóakarat örömteli cselekedeteit. Engedd, hogy az égiek vezessenek az utadon, és áldott legyen minden lépésed. Ámen.

Ha elolvasod ezt az üzenetet és továbbadod másoknak, garantálom, hogy a szerencse és a bőség elérkezik hozzád. Ne feledd, hogy minden pillanatban van lehetőséged másoknak örömet és segítséget hozni. Légy az áldások és a szeretet követe az életedben!

Legyen szerencsés napod!

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK