Így kezeld, ha kizökkentenek a lelki békédből!

Így kezeld, ha kizökkentenek a lelki békédből

Kedves Olvasó,

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

A világban, ahol élünk, gyakran találkozunk olyan eseményekkel és emberekkel, akik megzavarhatják a lelki békénket. Szerintünk ezek az idők tesztelnek, és erősítenek meg minket. Most bemutatjuk, hogy mit tehetünk abban az esetben, ha kizökkentenek a lelki békénkből.

Először is a legfontosabb, hogy ne felejtsd el, Isten mindig veled van. Akkor is, ha éppen kibillentettek a lelki békédből. “Isten a szívünkben lakozik, így a lelki békéhez mindig visszatérhetünk, ha Istenhez fordulunk”

Kezdjük egy imával, hogy segítsen visszatérni a lelki békéhez:

“Drága Atyám, kérlek, segíts visszatérni a lelki békémhez. Tudom, hogy a vihar közepén is Te vagy a menedékem. Segíts, hogy ráébredjek a belső nyugalomra, amit csak Tőled kaphatok. Ámen.”

Ezen túlmenően azt javasoljuk, hogy gyakorold a tudatosságot. Figyelj oda érzelmeidre és gondolataidra. Ha észreveszel valamit, ami eltol a lelki békédtől, akkor tudatosan fordítsd a figyelmedet Isten felé, aki a békénk forrása.

Végül emlékezzünk arra, hogy az angyalok mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk. Kérjük őket, hogy segítsenek visszatérni a lelki békéhez.

Az áldás, amit most szeretnénk adni neked:

“Áldjon meg az Úr és őrizzen meg a lelki békében. Legyen minden napod békés, és ha vihar jön, legyél képes visszatalálni a lelki egyensúlyhoz. Az angyalok segítsenek neked ebben, hogy mindig találj örömöt és békét.”

A lelki béke nem csak egy állapot, hanem egy út is. Ezért ne aggódj, ha néha eltévedsz ezen az úton. Mindig van lehetőség visszatérni hozzá.

Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is megtalálják a segítséget a lelki béke áldásához, és hogy megtapasztalhassák az angyalok segítségét. Jó úton jársz, az angyalok pedig büszkék rád!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK