Ma este különleges energiafeltöltést hozok neked, közvetlenül az Égiek királyságából

Ma este különleges energiafeltöltést hozok neked, közvetlenül az Égiek királyságából!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Drága Fénylény!

Tudom, hogy a hét minden napja gyorsan eltelik, és a péntek esték sokunk számára a pihenés és a regenerálódás időszaka. Képzeld el, ha ezt az időt olyan mélyebb kapcsolat kialakítására használnánk, amely teljesen feltölt minket, nem csak fizikailag, hanem spirituálisan is? Ma este különleges energiafeltöltést hozok neked, közvetlenül az Égiek királyságából.

Szeretettel hívom a Szellemlényeket, Angyalokat és Arkangyalokat, hogy segítsenek nekünk ezen a péntek estén. Kérlek, érkezzenek, és töltsék meg szívünket fényükkel, szeretetükkel, és azzal a megnyugvással, amit csak ők tudnak adni.

Most egy erőteljes imát szeretnék veled megosztani. Az imában az angyali energia meghívására és befogadására koncentrálunk. Bátran mondd el ezt az imát, és nyisd meg a szíved, hogy befogadd az Égiek energiáit.

Ima a Péntek Esti Energiáért:

“Drága Égiek, angyalok és fénylények, kik az isteni szeretet tiszta csatornái vagytok,

Péntek este van, a hét vége, a regenerálódás és pihenés ideje. Kérlek, segítsetek nekem ma este, hogy teljes mértékben feltöltődhessek, Hogy elengedhessem a héten felgyülemlett stresszt, gondot és fáradtságot.

Töltsétek fel szívemet szeretettel, fényemmel, békével, Adjatok erőt és bátorságot a következő hét kihívásaihoz, Segítsetek abban, hogy mindig megtaláljam a harmóniát és az egyensúlyt életemben.

Én most nyitott szívvel és lélekkel fogadom az Égiek energiáit, Engedem, hogy a Fény átjárja a testem, a lelkem és az elmémet, És teljes mértékben átadom magam a Szeretetnek és a Békének.

Köszönöm Angyalok, hogy segítetek ma, és minden nap. Ámen.”

Drága Fénylény, ezt az imát bármikor elmondhatod, de különösen ajánlom a péntek esti szertartásaid részeként. Légy biztos abban, hogy az Égiek mindig ott vannak melletted, és készen állnak arra, hogy segítsenek neked az élet összes kihívásaival szembenézni. Ha nyitott szívvel fogadod őket, a legmélyebb békét és szeretetet fogod megtapasztalni.

A szeretet és a fény energiája sosem fog kifogyni. Mindig ott vannak körülötted, készen állva, hogy segítsenek neked. Nyisd meg a szívedet és fogadd be őket, hogy maximálisan feltölthessék a lelkedet.

Engedd, hogy ez a péntek esti energiafeltöltés az égiek erejével a hétvéged kezdetét jelentse. Higgy abban, hogy a legjobb dolgok még csak most következnek! Az égiek várják a hívásodat!

Szeretettel üzenem Neked: Az Égiek mindig ott vannak, készen állnak, hogy segítsenek. Bízz bennük, és engedd, hogy fényük teljesen átitassa a lelked.

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK