Fogadd el és oszd meg a Gyógyulás Mandaláját: Ne Szakítsd Meg az Útját, Minél Többször Jelenik Meg, Annál Nagyobb Áldást Tartogat!

Fogadd el és oszd meg a Gyógyulás Mandaláját: Ne Szakítsd Meg az Útját, Minél Többször Jelenik Meg, Annál Nagyobb Áldást Tartogat!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Drága Lelki Utazótársaim!

Az élet néha olyan kihívások elé állít minket, amelyek a testi, lelki vagy szellemi gyógyulásunkat igénylik. Ezen a gyógyító úton nem vagyunk egyedül – az Univerzum mindig támogat minket. Ma megosztok veletek egy gyönyörű mandalát, amit Gyógyulás Mandalájának nevezünk. Fogadd el, és oszd meg ezt a mandalát, hogy a gyógyulás energiaáradata átjárjon téged és szeretteidet. Ne szakítsd meg az útját, mert minél többször jelenik meg, annál nagyobb áldást tartogat!

A Gyógyulás Mandalája középpontjában a gyógyulás szimbóluma ragyog, sugárzó fényével betöltve az egész mandalát. Képzeld el, hogy a mandala ott van a szívedben, és ahogy azonosulsz vele, érzed, ahogy a gyógyulás energiái átjárják a testedet, és betöltik a lelkedet.

Kövesd ebben a közös imában:

“Drága Angyalok, fogadom a Gyógyulás Mandalájának áldásait. Segítsetek, hogy a gyógyulás fénye átjárjon, és segítsen a testi, lelki és szellemi gyógyulásomban. Hadd osszam meg ezt a mandalát, és hadd terjesszem a gyógyulás áldásait a világban. Ámen.”

Ne feledd, te magad vagy a gyógyulásod kulcsa. A mandala és az ima eszközök, amelyek segítenek a gyógyulás útján. A te hited, a te szándékod, és a te tetteid azok, amelyek meghozzák a változást.

Fogadd el a Gyógyulás Mandaláját, oszd meg a világgal, és lásd, hogy a gyógyulás energiái hogyan munkálkodnak benned és körülötted!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK