Az Univerzum szívmelengető Üzenete: 2023.08.02 – Fedezd fel a számok és a csillagok titkait!

Az Univerzum szívmelengető Üzenete: 2023.08.02 – Fedezd fel a számok és a csillagok titkait!

Kedves Olvasóim,

Különleges ajándékot kaptunk az Univerzumból a mai napon! A 2023.08.02. dátum numerológiai és asztrológiai jelentését vizsgálva meglepő felfedezéseket találhatunk.

Numerológiában a 2023.08.02. dátumot összeadva (2+0+2+3+0+8+0+2=17, majd 1+7=8) az 8-as számot kapjuk, amely az egyensúly, a bőség és a gazdagság szimbóluma. Az Univerzum ezzel arra bátorít minket, hogy teremtsünk harmóniát az életünkben, és nyissuk meg lelkünket a bőség felé.

Az asztrológia szerint az augusztus a Leo (Oroszlán) jegyében található. Az Oroszlán tüzes, erőteljes, önbizalommal teli, bátor és kreatív. Így az Oroszlán időszaka a személyes erő megerősítésének és az életünkből kiáradó fény ragyogásának időszaka.

Vegyünk egy mély lélegzetet, és mondjuk el az alábbi imát:

“Drága Univerzum, kérlek adj erőt és bátorságot nekem, hogy szembenézzek a kihívásokkal, és leküzdjem az akadályokat. Inspiráld lelkemet, hogy soha ne adjam fel!”

Ezután áldjuk meg a napot és az Univerzumot a következő áldással:

“Kedves Univerzum, áldd meg mindazokat, akik ezt olvassák, bőséggel, békével és boldogsággal. Töltsd meg szívüket szeretettel és fényességgel, és vezesd őket az igazság és a belső bölcsesség felé!”

Osszátok meg ezt az üzenetet mindazokkal, akik nyitottak erre a csodálatos üzenetre. Töltse be az Univerzum bölcsessége a világot, hogy mindenki érezhesse a bőség és az egyensúly áldását.

Szívet melengető és ragyogó napot kívánok mindannyiótoknak, és ne felejtsétek, az Univerzum mindig velünk van, szeretetével és bőségével támogat minket minden pillanatban!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK