Új hét, új energiák: az angyalok hete 2023.08.07-08.13

Új hét, új energiák: az angyalok hete 2023.08.07-08.13

Kedves Lélek, készülj fel egy csodálatos és káprázatos új hétre! “2023.08.07-08.13: Az Angyalok Megérkeznek, és Új Energiákat Hoznak!” – ez nem csupán egy elbűvölő cím, hanem a kezdet egy olyan hétnek, ahol új lehetőségek, bőség és szeretet vár rád!

Az új hét Isten ajándéka, és egy lehetőség, hogy új energiákkal töltsd fel az életedet. Ne csak olvasd, oszd meg ezt a cikket, és tedd lehetővé, hogy mások is részesüljenek az áldásból!

Az Angyalok Útmutatása az Új Hétre

A következő hét során az Angyalok szorosan veled lesznek, és megosztják velünk azokat az energiákat, amelyek új lehetőségekhez vezetnek. Hallgasd meg a lelked suttogását, és engedd, hogy vezessenek.

Kezdd a hetet ezzel az imával:

“Drága Isten és Angyalok, töltsétek meg ezt az új hetet friss energiákkal és új lehetőségekkel. Adjatok bölcsességet, hogy meglássam azokat az ajtókat, amelyek megnyílnak előttem, és adjatok erőt, hogy végigjárjam ezt az utat. Ámen.”

Fogadd el ezt az áldást az új hétre:

“Legyen ezen a héten az életedben új energia és bőség. Az Angyalok veled lesznek, és új lehetőségek nyílnak meg előtted. A szeretet és a hit fényében, légy erős és bátor. Ámen.”

A 2023.08.07-08.13 közötti hét új fejezetet nyit az életedben. Egy váratlan ajándék vagy lehetőség fog eléd tárulni. Ne félj elfogadni, mert az Angyalok már munkálkodnak az érdekedben!

Az áldás ereje megosztva növekszik!

A cikkünk egy szent eszköz az új hét új energiáinak megosztására. A megosztásokkal erősebb lesz az áldás ereje, mert a szeretet és az új energiák terjedni fognak, és elérnek mindenkit, aki szüksége van rájuk.

Az új hét energiája hív téged, és az Angyalok már veled vannak. Oszd meg ezt a cikket, és legyél részese ennek a káprázatos utazásnak!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK