Fedezd fel az ősi titkot, hogy hogyan védekezhetsz mások negatív energiai ellen! Olvasd el, mielőtt BÁRKIVEL is találkozol ma!

Fedezd fel az ősi titkot, hogy hogyan védekezhetsz mások negatív energiai ellen! Olvasd el, mielőtt BÁRKIVEL is találkozol ma!

Kedves Olvasóm,

Az életünk során minden nap találkozunk különböző emberekkel, akik különböző energiákat hordoznak. Néha ezek az energiák mély nyomot hagynak bennünk, és befolyásolják a hangulatunkat, gondolatainkat és érzéseinket. De van egy titok, egy ősi módszer, amely segít megvédeni magunkat a negatív energiáktól.

1. Értsd meg a mások energiáját: Nem minden negatív energia rossz. Az emberek gyakran hordoznak magukban stresszt, szorongást vagy félelmet. Nem az a cél, hogy elkerüld őket, hanem hogy ne légy hatással rájuk. Ebben segít a következő ima:

“Drága Univerzum, segíts nekem látni és érezni mások valódi lényegét anélkül, hogy elítélném vagy megítélném őket. Töltsd meg a szívemet elfogadással és szeretettel. Köszönöm.”

2. Védd meg az életteredet: Teremts egy fénybuborékot magad körül, amely csak a pozitív energiákat engedi be. Képzeld el, hogy ez a buborék a tiszta fény és szeretet energiájából áll. Egy erőteljes mantra ebben segíthet:

“Csak a szeretet léphet be, csak a fény maradhat meg. Én vagyok a védelem, én vagyok a fény.” (Ismételd 3-szor)

3. Ne vedd át a negatív energiákat: Emberként természetes tulajdonság az empátia. Azonban ha valaki negatív energiát sugároz, azt ne vedd magadra. Legyél a jelenlét, a megértés és a szeretet megtestesítője.

Oszd meg ezt a Cikket és Védd meg Szeretteidet is! Nincs nagyobb ajándék, mint a tudás megosztása, különösen, amikor ez a tudás segíthet másoknak is megvédeni magukat a negatív energiáktól. Kattints ide a megosztáshoz, és add tovább ezt az áldást!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK