Fogadd el és oszd meg a váratlan anyagi segítség mandaláját: Új fejezet kezdődik a pénzügyi helyzetedben! Ne szakítsd meg az útját!

Fogadd el és oszd meg a váratlan anyagi segítség mandaláját: Új fejezet kezdődik a pénzügyi helyzetedben! Ne szakítsd meg az útját!

Drága Lelkű Olvasóink,

Ma egy különleges ajándékot hozok nektek: a Váratlan Anyagi Segítség Mandaláját. Ez a mandala nemcsak egy egyszerű ábrázolás, hanem egy szakrális szimbólum, mely a váratlan pénzügyi segítség energiáját képviseli. A mandala közepén egy nyitott kéz szimbolizálja az univerzális adakozást és a végtelen bőséget.

Fogadd el ezt a mandalát és oszd meg, hogy a jótékony energiái minél több emberhez eljussanak! Ne szakítsd meg az útját, mert minél többször jelenik meg, annál nagyobb áldást tartogat.

Hadd vezesselek el benneteket egy közös imára, mely megerősíti a mandala energiáit:

“Drága Univerzum és Angyalok, szívemből kérlek, engedjétek, hogy a Váratlan Anyagi Segítség Mandalájának energiái átjárják az életemet. Nyissátok meg az ajtókat a váratlan bőség felé, és segítsetek nekem elfogadni ezt az ajándékot tiszta szívvel. Hadd osszam meg ezt az áldást másokkal is, hogy mindenki részesüljön benne. Ámen.”

Kedveseim, emlékezzetek, hogy a mandala nem csak egy kép, hanem egy energiahordozó eszköz. Ahogy megosztjátok, nem csak a pénzügyi segítség érkezik hozzátok, hanem azt is segítitek, hogy mások számára is elérhetővé váljon ez az áldás.

Oszd meg ezt a mandalát, fogadd el az energiáit, és nyisd meg szívedet a váratlan anyagi segítség felé! Minél többször jelenik meg, annál nagyobb áldást tartogat. Fogadd el, oszd meg, és nézd meg, hogyan változik meg a pénzügyi életed!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK