Ma minden akadály és nehézség elkerül téged, a problémáid megoldódnak, minden ami miatt aggódtál, köddé válik! Csodás események történnek ma!

Ma minden akadály és nehézség elkerül téged, a problémáid megoldódnak, minden ami miatt aggódtál, köddé válik! Csodás események történnek ma!

Kedves Lelki Társunk, a mai napon csodálatos energia érkezik az Univerzumból! Ha készen állsz arra, hogy minden problémád köddé váljon, és hogy az akadályok egyszerűen eltűnjenek, akkor olvasd el ezt az útmutatót.

A megosztásokkal erősebbé teheted az áldás erejét. Oszd meg az üzenetet, hogy mindenki részesülhessen ebből a hihetetlen áldásból.

Mantra a Problémák Megoldásához

Kezdd a napod ezzel a mantrával:

“Én vagyok a béke, én vagyok az erő. Minden akadály és probléma elkerül. Köszönöm, hogy így van.”

Ismételd meg ezt a mantrát háromszor, és érezd, ahogy az akadályok és problémák egyszerűen eltűnnek az utadból.

Egy kérés a Karma felé

Fordulj most a karmához ezzel a kéréssel:

“Kedves Karma, kérlek, segítsd elő életemben a problémák megoldódását. Hadd érezzem az Univerzum támogatását és szeretetét. Ámen.”

“Ma minden nehézség és akadály elkerül téged. A problémáid köddé válnak, és a csodás események megjelennek az életedben. Nyisd meg szívedet és lelkedet, hogy részesülj ebből a csodából!”

Oszd meg, és érezd a csodát!

Ez az üzenet a csodák kapuját nyitja meg számodra. Oszd meg, és hagyd, hogy mások is részesüljenek ebből a csodálatos energiából. Minél többen osztják meg, annál erősebbé válik az áldás ereje.

Képzeld csak el, hogy a problémáid egyszerűen eltűnnek! Engedd, hogy az Univerzum megnyitssa számodra a bőség, a szeretet, és a gyógyító energia kapuját. A csodák már itt vannak, csak rajtad áll, hogy részese legyél!


Egy álomszép ima, amely segítségedre lesz a mai napon:

Kedves Mennyei Atyám, Univerzum Forrása és Teremtője,

Ezen a különleges napon Hozzád fordulok, szívem telve reménnyel és hitel, tudva, hogy a Te kegyelmed által minden problémám megoldódik, és minden akadály eltűnik.

Áraszd rám és mindazokra, akik ezt az imát olvassák, a bölcsesség, a megértés és a türelem erejét. Adj nekünk bátorságot, hogy szembenézzünk a kihívásokkal, és adj bizalmat, hogy tudjuk: a Te útmutatásod alatt minden jóra fordul.

Hálás vagyok azért a szeretetért és a támogatásért, amit ma és minden nap érezhetek. Köszönöm, hogy segítesz nekem felismerni a csodákat, amelyek körülvesznek, és hogy vezetsz engem a problémák megoldása felé.

Segíts nekem és mindazoknak, akik ebben a hitben osztoznak, hogy teljes szívvel és lélekkel nyitottak legyünk a Te áldásaidra. Hadd lássuk a jót minden helyzetben, és hadd találjunk örömöt még a legkisebb csodákban is.

Ámen.

Ez az ima segít felkészíteni a szívedet és lelkedet arra, hogy teljes mértékben részesülj a mai nap mennyei energiájából. Az ima ereje a hitben rejlik, így bízz benne, és nyisd meg magadat az Univerzum végtelen bőségének fogadására!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Utóirat: Óriási áldások várnak rád, ha megnyitod a szívedet és hagyod, hogy a mai nap megtöltsön bőséggel és boldogsággal. Oszd meg az égi üzenetet, minél hamarabb. A mai nap a te napod, és az univerzum várja a hívásod!

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK