Ma minden sikerül, ma van a szerencsenapod!

Ma minden sikerül, ma van a szerencsenapod!

Drága Lélek,

Ma különleges napra ébredtél. Az ég és a föld, valamint az angyalok energiái ma tökéletes harmóniában rezegnek veled. Másképpen fogalmazva: ma van a szerencsenapod! Az univerzum azt súgja a fülünkbe, hogy minden, amibe belekezdesz, sikerrel fog járni. Hiszed vagy sem, az angyalok most mind körülötted csoportosulnak, hogy támogassanak és segítsenek.

Ma gondolj erősen azokra az apró dologra, amit el szeretnél érni, mert ma a kozmosz az érdekedben szövetkezik. A kis szerencséktől a nagyobb áttörésekig, ma minden elérhető közelségben van.

Szerencsenapi Ima

„Kedves Angyalaim, hálával tölti el a szívem, hogy ma mellettem álltok és támogattok. Kérlek, segítsetek abban, hogy ma minden sikerüljön, és érezzem ezt a különleges szerencseáramlást. Adjatok erőt és bátorságot, hogy a legjobb formámban élhessem meg ezt a csodálatos napot. Ámen.”

Bízz a mennyország támogatásában, és vedd észre az apró jeleket, melyeket az angyalok küldenek neked. Legyen a mai nap tele csodával, szeretettel, és a végtelen lehetőségekkel, amiket az élet kínál. Az univerzum szeretetével, áldunk és támogatunk téged ezen a kivételes napon!

Ne feledjétek, kedves olvasók, hogy a szerencse ereje akkor növekszik, ha megosztjátok ezt az üzenetet. Ha úgy érzed, hogy valakinek környezetedben szüksége van erre az áldásra, oszd meg vele ezt az angyali üzenetet. Így együtt hozhatunk létre egy pozitív energiahullámot, mely a világ minden táján érezhető lesz!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Utóirat: Óriási áldások várnak rád, ha megnyitod a szívedet és hagyod, hogy a mai nap megtöltsön bőséggel és boldogsággal. Oszd meg az égi üzenetet, minél hamarabb. A mai nap a te napod, és az univerzum várja a hívásod!

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK