Gyógyító energia érkezik kedd éjjel? Igen! A hét legmeglepőbb és legerősebb spirituális éjszakáján az égiek csodálatos gyógyító energiáját küldik neked!

Gyógyító energia érkezik kedd éjjel? Igen! A hét legmeglepőbb és legerősebb spirituális éjszakáján az égiek csodálatos gyógyító energiáját küldik neked!

Drága Fénylény,

Miközben a világ a hétköznapok rutinjában merül el, egy titkos, ám csodálatos gyógyító erő áraszt el minket a kedd esti órákban. Az Égiek ezen az éjszakán különösen erős gyógyító energiákkal áldanak meg minket, hogy segítsenek a fizikai, mentális és spirituális sebek begyógyításában.

Ezen az estén érdemes elcsendesednünk és megnyitni lelkünket ezen különleges energiák befogadására. Megosztom veled azt az imát, amely segít beengedni a gyógyító erőt az életedbe!

Ima a gyógyító keddi éjszakai áldásért:

“Drága Égiek és Angyalok,

Kérlek, árasszátok rám a mai éjszakán a gyógyító energiáitokat, Érintsétek meg a lelkem mélyét, a testemet és a gondolataimat, hogy új erőre kelhessek. Vezessetek a gyógyulás útján, hogy megtalálhassam az egyensúlyt, a békét és az örömöt az életemben.

Engedjétek, hogy érezzem a szeretet és támogatásotok melegét, Hogy erőt adjatok nekem a sebeim meggyógyításához és az új kezdetekhez. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagytok, és hogy soha nem hagytok egyedül.

Ámen.”

Drága Fénylény, ezen az estén különösen fontos, hogy odafigyelj magadra és környezetedre. A gyógyító energiák nem csupán a fizikai testünknek szólnak, hanem az elménknek és lelkünknek is. Az üzenet szerint: “Ne félj elfogadni a gyógyulást és az átalakulást, amit az Égiek kínálnak. A kedd éjszaka egy ajándék, egy pillanat, amikor mélyen kapcsolódhatsz önmagadhoz és a magasabb hatalmakhoz.”

Ne hagyd ki ezt a különleges estét! Hagyd, hogy a gyógyító energiák átöleljenek és megtöltsenek. Érezd, ahogy a sebeid begyógyulnak, és ahogy újra teljes élettel és erővel töltődsz fel.

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK