Ez a módszer működik, így kérj hogy célba érjen a kívánságod!

Ez a módszer működik, így kérj hogy célba érjen a kívánságod!

Drága Lélek,

Az Univerzum mindig válaszol a szívünk legmélyebb kívánságaira. Azonban létezik egy különleges módszer, amellyel még hatékonyabban érhetjük el vágyaink beteljesülését. Kövesd ezt a csodálatos módszert, és nézd meg, ahogy az élet maga hozza elénk a vágyott pillanatokat.

Áldás:

“Szeretett lelkem, az égiek most rád néznek és meghallgatnak. Ezen a napon és minden további napon, bőség, szeretet és megvalósulás áramlik feléd. A kívánságod most útnak indult, hogy valóra váljon.”

Isteni Ima:

“Kedves Angyalaim, itt vagyok, nyitott szívvel és lélekkel. Hálával és bizalommal kérem, hogy segítsetek nekem abban, hogy kívánságaim a legnagyobb jóra vezessenek. Útmutatást és erőt kérek, hogy a legjobb módon cselekedjem és az Univerzum csodáit fogadjam. Ámen.”

Drága lélek, érzékeled már az energia változását? Egy csodálatos esemény közeleg feléd. Higgy benne, és bízz az angyalokban! Rövid időn belül választ kapsz, és látod majd, hogy kívánságaid kezdenek formát ölteni.

Kérlek, ne tartsd magadban ezt a csodálatos módszert! Minél több emberhez eljut, annál nagyobb erővel lép működésbe. Oszd meg ezt az üzenetet, és hagyd, hogy az angyali energia és az Univerzum ereje eljusson mindenhová, ahol szükség van rá. A jó hír ereje nem ismer határokat! Amikor megosztod, a csodák ereje még több ember életébe hoz változást!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK