Gyógyító Angyalod üzenete a mai éjszakára: csodás gyógyulás!

Gyógyító Angyalod üzenete a mai éjszakára: csodás gyógyulás!

Kedves Olvasó,

Ha ezt az üzenetet olvasod, az nem a véletlen műve. A gyógyító angyalok már közelednek feléd, mert az ég tervei szerint ma éjjel csodás gyógyulás áll készenlétben. Öleld magadhoz ezt a pillanatot!

Jövendőmondás a Következő Napokra:

Kedves lelked ma egyfajta tisztító és gyógyító folyamaton megy keresztül. A következő néhány napban az álmaidon keresztül, vagy meditációs állapotokban, sőt akár a valós világban is intenzív gyógyulási energiákat fogsz megtapasztalni. Mintha csak az égiek közvetlenül a szívcsakrádnak üzennének, új meglátások és a mély megértés jön el hozzád.

Angyali Üzenet:

“Drága Gyermekem, ez az éjszaka különleges erővel bír. Az égi gyógyítók már melletted állnak, és gyógyító energiákat árasztanak feléd. Engedd meg, hogy ez az energia betöltse a lelked, a tested és az elméd minden részét. Fogadd el az égi gyógyulás ajándékát, és tudd, hogy minden fájdalom, amit megtapasztaltál, most gyógyulni fog.”

Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet szól neked, írd le kommentben a “köszönöm” szót, és ezzel fogadd be és erősítsd meg a gyógyító áldások áramlását az életedbe. Megosztásoddal még több embernek segíthetsz és még több áldás érhet el mindannyiunkat!

Szóval, ha készen állsz, hunyd le a szemed, és érezd a gyógyító angyalok jelenlétét. Elérkezett az idő, hogy a lelked gyógyuljon és tündököljön!

Szívvel-lélekkel, Az Égiek és Földi Angyalok

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK