Ezen a hétvégén az univerzum újraírja az energetikai térképet: napéjegyenlőség, mérleg-évszak, napviharok és retrográd bolygók egyesülnek

Ezen a hétvégén az univerzum újraírja az energetikai térképet: napéjegyenlőség, mérleg-szezon, napviharok és retrográd bolygók egyesülnek!

Érezted már, hogy a levegő csendesen vibrál, mintha az univerzum egy varázslatos dallamot játszana, amely a lelked mélyére hatol? Nos, készülj fel, mert ezen a hétvégén az Univerzum nem csupán zenét szerez – az egész energetikai partitúrát újraírja.

A Napéjegyenlőség – az egyensúly pillanata

Kezdjük a napéjegyenlőséggel. Ez az a csodálatos pillanat, amikor a nappalok és az éjszakák hossza megegyezik, egy tökéletes egyensúlyt teremtve a Föld és a Nap között. De ne feledjük, hogy az egyensúly sosem statikus. Ahogyan a napéjegyenlőség elérkezik, egy belső rezonancia is kibontakozik, amely felkészít a változásokra és a kihívásokra, amelyek előttünk állnak.

Mérleg: az igazság és az esztétika jegyében

És ahogyan a napéjegyenlőség véget ér, a Mérleg időszaka veszi kezdetét. A Mérleg, ez az igazságot és szépséget kereső jegy, az éteri levegő elemmel van összefüggésben, ami fokozza a kommunikációt és az érzelmi intellektust. A Mérleg szezon a kapcsolatainkban rejlő szépségre és harmonikus egyensúlyra hívja fel a figyelmünket. Most van itt az idő, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a szívünkben és lelkünkben.

Napviharok – az égi tűzijáték

De ne gondold, hogy ez egy sima utazás lesz. A napviharok – ezek a kozmikus szélviharok – hatalmas energetikai lökést adnak, amelyek megzavarhatják az elektromágneses mezőnket. Előfordulhat, hogy feszültebbnek, nyugtalanabbnak érzed magad. Ám ne feledjük, hogy a zavar csak akkor történik, ha valami el van rejtve, és most van az ideje annak, hogy a felszínre kerüljön.

Bolygók a retrográdban – a múlt ajándékai

Ahogyan több bolygó is retrográdba lép, egy újabb réteget adnak a már így is gazdag energetikai palettához. A retrográdok időszakai arra szolgálnak, hogy újraértékeljünk, átgondoljuk és újraalkossuk életünk különböző aspektusait. Ez az időszak sokkal több mint egy visszatekintés; ez a jövőnk újraírásának kezdetét is jelenti.

Energetikai remekmű

Mindezek az események együtt nem csupán egyszerű “energetikai időjárás-jelentést” alkotnak; ezek egy összetett, multidimenzionális szimfónia kottái. Minden egyes hang, minden egyes rezonancia egy-egy lehetőség, hogy növekedjünk, fejlődjünk és még mélyebben kapcsolódjunk az univerzumhoz.

Így tehát, amikor ezen a hétvégén a kozmikus események egyedülálló energetikai mixet hoznak létre, vedd észre a benned rezonáló frekvenciákat. Legyen ez a hétvége az a pont, ahol nem csupán megfigyeled az energiákat, de együtt is rezonálsz velük. A kozmosz ugyanis nem csupán körülöttünk van, hanem bennünk is – és most hív a változásra.

Itt az idő, hogy meghalljuk azt a csodálatos dallamot, amely nem kívülről, hanem belülről szól!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


http://www.napiutmutatasok.hu/uzenet/elhoztuk-szamodra-a-vegtelen-angyali-energia-szimbolumat-engedd-hogy-neked-is-segitsen-az-erejevel/

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK