Karmikus események sorozata: hatalmas áttörések és a csodák napja!

Karmikus események sorozata: hatalmas áttörések és a csodák napja!

Kedves Lélek Társaim,

Üdvözlök titeket ezen a csodálatos napon, ahol nem csak a csillagok állnak összhangban velünk, hanem a karma is készen áll, hogy bemutassa nekünk az életünk legújabb fejezetét. A mai nap, 2023. szeptember 24., egy valóban különleges együttállás univerzális energiák színterén, amelyet nem szabad elszalasztani.

Numerológia és Asztrológia

Elsőként is nézzük a numerológiát. A dátum, 2023.09.24 összege 20, ami tovább csökken a 2 számra. A 2-es szám az egyensúlyt, a partnereket és a dualitást szimbolizálja. Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy egyensúlyba hozd az életedet és új partnerségeket alakíts ki.

Asztrológiailag a Nap a Mérleg jegyében áll, ami a harmonia, a szépség és a társas kapcsolatok uralkodója. A Mérleg hatása alatt az emberi kapcsolatok fokozott figyelmet kapnak.

Jövendőmondás

Az angyalok azt súgják, hogy ma érdemes lenne nyitott szemmel járni, mert a karmikus események gyorsan követik egymást. Az, amit ma cselekszel, vagy elmulasztasz, gyorsan megtérül. Lehet pozitívan, lehet negatívan. Úgyhogy legyél tudatos és jelen a pillanatban!

Az Angyalok Üzenete

Néhányan talán úgy érzik, mintha egy zárt ajtó előtt állnának. Kedveseim, tudjátok, ez az ajtó csak azért van ott, hogy megtanítsa nektek, hogyan kell átjutni rajta!

A Mantrád a Mai Napra

Hiszek az égi áldásokban, és nyitott vagyok a változásra.

Egy kérés a karma felé

Kedves Karma, kérlek, legyél kegyes hozzám és azokhoz, akikkel ma találkozom. Adj számunkra iránymutatást és szeretetet, ahogyan az életünk új fejezetébe lépünk. Ámen.

Ha úgy érzed, hogy ez a cikk segítségedre volt, kérlek, oszd meg másokkal is és kommenteld, hogy milyen áldásokkal gazdagodtál ma. A megosztások és a kommentek nemcsak hogy erősítik az üzenet erejét, de biztosítják, hogy mindenkit elér ez az égi áldás.

Ég veletek, Kedveseim, és ne feledjétek: Az angyalok mindig velünk vannak, még akkor is, ha néha elfelejkezünk róluk.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK