Minden jócselekedeted megszokszorozva tér vissza hozzád: felfoghatatlan áldások vannak úton hozzád!

Minden jócselekedeted megszokszorozva tér vissza hozzád: felfoghatatlan áldások vannak úton hozzád!

Drága Lélek, olyan helyen vagy most, ahol az Univerzum felé fordulhatsz a legnagyobb reménységgel és hittel. Nem is tudod talán, de minden egyes jócselekedet, amit valaha tettél, megsokszorozva visszatér hozzád, mint egy angyali bumeráng, amely sosem hagy cserben.

Ima az angyalokhoz:

Égi Segítőim, a jóság és az áldások forrásai, köszönöm, hogy itt vagytok velem. Tudom, hogy minden jócselekedetemmel együttműködöm az Univerzummal és veletek. Kérlek, segítsetek abban, hogy szívem és elmém mindig nyitott legyen az érkező jótéteményekre.Szeretett Lélek, áldások záporozzanak rád! Érezd, hogy az angyalok finom szárnyai körülvesznek, és minden jócselekedeted megsokszorozva, mint a gyengéd esőcseppek, visszahullanak rád!

Jövendőmondás a következő napokra:

Ezen a héten valami rendkívüli dolog fog történni veled. Egy váratlan ajándék, egy meglepetés, vagy akár egy új kapcsolat közelg. Ezen a héten nem csak te adhatsz, hanem sokkal többet is kaphatsz, mint azt valaha képzelted volna.

Szóval, Drága Lélek, ha érzed, hogy az üzenet a megérintette a szívedet, oszd meg másokkal is. A megosztásokkal az áldások és a jóság ereje százszorosára növekszik, és az Univerzum gyorsabbá teszi a csodák megvalósulását.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK