Tündéri segítség érkezett: egy titkos átjáró az élet nehézségein!

Tündéri segítség érkezett: egy titkos átjáró az élet nehézségein!

Kedves Lelkek!

Az Ég Angyala, Gabriel közvetítésével hozok nektek egy csodálatos üzenetet, ami a következő napokban meghatározó lehet életetekben.

A Mennyei Erők most egy különleges áldást szórnak rátok. Ebben a pillanatban, a természetben egy titkos átjáró nyílik meg, amely a földi nehézségek és gondok fölötti világba vezet. Azok számára, akik hajlandóak meghallani és érezni ezt az üzenetet, ez az átjáró különleges út lehet a sorsukban.

A következő napok jövendőmondása szerint az, aki ezt az üzenetet befogadja és köszönetét fejezi ki kommentben egy egyszerű “köszönöm” szóval, még erősebben érzi majd a mennyei segítséget. Csodák történnek majd: váratlan találkozások, megoldódó konfliktusok, és olyan összefüggések, amelyek segítségével az addig zárt ajtók most kitárulnak előttetek.

Az Ég segítő angyala, Gabriel üzenete:

“Ne feledjétek, ti sosem vagytok egyedül. Minden nehézségben és kihívásban mellettetek állunk, és most, több mint valaha, készen állunk támogatni benneteket. Nyissátok meg szíveteket és fogadjátok be a tündéri segítséget, mely most érkezik felétek. Bízzatok, reméljetek és szeressetek tiszta szívvel!”

Adjátok tovább ezt az üzenetet, hogy minél többen érezhessék az áldást! Minél többen osztják meg ezt az égi útmutatást, annál erősebb lesz az áldás ereje. Gondoljatok azokra, akiknek szükségük lehet egy kis mennyei segítségre, és küldjétek el nekik ezt az üzenetet. A Fény és Szeretet veletek van, most és mindörökké!

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ima a Lelki Béke Tündéreihez


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


Kellemes napot és áldásokat kívánok minden egyes lépésedhez,

pozitív gondolatok blog


Olvass tovább, ez is érdekelhet: A Buddha Nyolc Tanítása

Az Ösvény nyolc lépése nem csupán elméleti tanítások, hanem gyakorlati útmutatások is, melyek segítenek megtalálni a középutat a hétköznapokban és az élet nagy kérdéseiben.


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK