Napi horoszkóp szeptember 27. – Ikrek, Mérlegek, Szüzek, Bikák, Rákok, Oroszlánok, Nyilasok vigyázzatok!

Napi horoszkóp szeptember 27. – Ikrek, Mérlegek, Szüzek, Bikák, Rákok, Oroszlánok, Nyilasok vigyázzatok!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Valami, amiről álmodtál, amire vágytál az a mai napon valóra válhat, különösen akkor, ha anyagiakkal kapcsolatos. Mindamellett, ha új munkát keresel, akkor egy bíztató ajánlattal találhatod szemben magad.

Bika

Ha azt tapasztalod, hogy érzékenyebb vagy a mai napon, akkor fordulj bátran a párodhoz vagy egy baráthoz, hogy feldobja a kedvedet. Teljesen rendjén van időnként mások vállán kisírni magunkat. Nem kell, hogy mindig a kemény fiút játszd.

Ikrek

Ha a karrieredről és az ambícióidról van szó, akkor ma ajánlatos a megérzéseidre hagyatkoznod a döntéseidet illetően. Próbálj meg nem túl sok időt tölteni azzal, hogy túlagyalsz bizonyos dolgokat, inkább bízd magad az ösztöneidre.

Rák

Jó hírt fogsz kapni a mai napon vagy valami, amire már egy ideje vágysz, végre elindul a valóra válás útján. Nagy a valószínűsége, hogy egy befolyásos személy is segítségedre lesz. Ünnepeld bátran a sikeredet.

Oroszlán

Előrelépést fogsz elérni a munkádban, amelynek köszönhetően új lehetőségek vagy némi jutalom mutatkozhat meg előtted. Ha szeretnél valamit elérni, akkor a mai nap megfelelő lesz arra, hogy a kérelmedet benyújtsd, mert nagy eséllyel fogják azt jóváhagyni.

Szűz

Egy elképzelésed a mai napon összejöhet, köszönhetően egy hozzád közel álló személy támogatásának. Mindeközben vágyat érzel arra, hogy elmenekülj a mindennapok sűrűjéből. Ez lehet egy kisebb kirándulás az országon belül, vagy egyéb program, amellyel kiszakadhatsz a megszokott környezetedből.

Mérleg

Vágyat érzel, hogy elvonulj és a saját dolgoddal foglalkozz vagy legalábbis kettesben légy egy számodra különleges személlyel. Ha nem érzed magad olyan pezsgőnek, mint általában, semmi baj. Neked is szükséged van néha egy kis nyugalomra és regenerálódásra.

Skorpió

A szerelem és a romantika átszövi a mai napodat és sok csodálót vonz hozzád. Ha egyedülálló vagy, nagy valószínűséggel randevúd lesz a hétvégén. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel végre minőségi időt tölthettek együtt.

Nyilas

Mindent rendszerezel, és kontroll alatt tartasz a mai napon, ami miatt jó energia leng körbe és sok frusztrációtól szabadít meg nem csak most, de az elkövetkezőkben is. Ha pénzről van szó, akkor egy remek lehetőség fog jelentkezni az életedben hamarosan.

Bak

Rád férne egy kis szórakozás a mai napon, épp ezért jó volna, ha szerveznél egy baráti összejövetelt munka után. Ha ez nem megy, akkor legalább csinálj valamit, ami garantáltan megnevettet és jó kedvre derít. A kreativitásod szárnyalni fog, amivel előrelépést érhetsz el egy projektben.

Vízöntő

Egy kis nyugalomra és kényeztetésre van szükséged a mai napon, ami azt jelenti, hogy jót tenne, ha otthon maradnál ma estére és ki

pihennéd magad. Tölts időt a családoddal és fókuszálj az egyéni igényeidre is.

Halak

Képes leszel a szavaiddal befolyásolni az embereket a mai napon, ezért mindenképpen szólalj fel, hallasd a hangodat. Ne félj kérni a mai napon, mert nagy valószínűséggel meg is kapod. Ha új tapasztalatokra vágysz, kockáztass!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK