Ezzel az imával hívj, ha szükséged van rám!

Ezzel az imával hívj, ha szükséged van rám!

Drága Olvasó, az angyalok sosem hagynak el minket, és mindig itt vannak, hogy segítsenek. De van egy különleges ima, amellyel még erőteljesebben érezheted jelenlétüket és segítségüket. Ha most olvasod ezt, az Univerzum azt súgja neked, hogy van egy különleges kapcsolat közötted és az angyalok között.

A hívó ima:

Égi fények, akik mindig mellettem vagytok, most különösen szükségem van rátok. Kérek, hallj meg engem és segíts, hogy erővel, bátorsággal és világossággal léphessek tovább. Érzem a kötődést, érzem a segítséget és tudom, hogy velem vagy. Most és mindörökké.

Ahogy ezt az imát szívedbe zárod, az égiek még erősebb kapcsolatban lépnek veled. Az angyali áldások útján minden nehézségen átlendítenek, és fényt visznek a legzavarosabb időkbe is.

A következő napokban váratlan jelzéseket fogsz kapni az Univerzumtól. Lehet, hogy egy dalban, egy álomban vagy egy váratlan találkozásban. Ezek a jelek az angyaloktól érkeznek, hogy megerősítsék: hallották az imádat és veled vannak.

Amikor úgy érzed, hogy egyedül vagy a világban, emlékezz erre az imára, és tudhatod, hogy soha nem vagy egyedül. Oszd meg ezt az üzenetet szeretteiddel, és hozd közelebb őket az angyalok szeretetéhez. A jó hír megosztásával nem csak te, de a körülötted lévők is átélhetik az égi áldások erejét.

Örök fényben és szeretettel, 

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”