Ma az áldások százszoros erővel érkeznek: Erőteljes energiák vannak jelen!

Ma az áldások százszoros erővel érkeznek: Erőteljes energiák vannak jelen!

Kedves Lelki Utazó,

Miközben az Univerzum titkozatos jeleket küld nekünk, és érezzük a Föld halkan pulzáló szívverését lábunk alatt, fontos megértenünk a ma különleges energiáinak üzenetét. Ahogy a 2023.09.30-i dátum kibontakozik előttünk, feltárulnak a rejtett kincsek és az isteni áldások, amelyek ébrednek a lelkünk mélyén.

A ma a kozmikus energiák egyensúlyának növekszik a lendülete, amely a lelkünk mélyebb szintjeivel lép kapcsolatba. Ha éreztél valamilyen belső mozgolódást, az nem véletlen. Az Univerzum most hozzád szól, és arra biztat, hogy nyisd meg szíved és fogadd be ezeket az isteni energiákat.

A mai dátum a nagyon erős 3-as szám rezgéssel bír, ami a teremtés, a kommunikáció és a közösség számát jelenti. Az angyalok azt üzenik, hogy most van itt az ideje az új kapcsolatoknak, a belső hangod meghallgatásának és az isteni vezetés követésének.

A telihold hatásai

Mint mindig, a telihold is növeli az érzelmeink intenzitását. De ma különlegesen erőteljes az az energia, amely a változásokat és a megújulást támogatja. Ha van valami, amit szeretnél elengedni, vagy új irányba terelnéd az életed, most a legjobb idő ezen változtatások bevezetésére.

Jövendőmondás a mai napra

Az angyalok azt súgják, hogy a mai napon sok ember kap majd egy váratlan üzenetet, ami mélyebb megértést és tudatosságot hoz az életébe. Ez az üzenet egy régi baráttól, egy álomból vagy akár egy váratlan eseményből is érkezhet. Légy nyitott, és engedd, hogy az Univerzum vezessen a csodák felé.

Kedves Olvasó, ha ezt az üzenetet olvasod, nem véletlenül lapoztál ide. Hidd el, ma az áldások százszoros erővel érkeznek hozzád. Ha érezted ennek az írásnak a rezonanciáját, kérlek, oszd meg másokkal is, hogy ők is részesülhessenek az áldásokból. És ha az angyali vezetés bármilyen módon hozzáadott az életedhez, kérlek, hagyd itt a gondolataid a kommentek között.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”