Erős égi védelem alatt állsz: Az Univerzum ma beavatkozik az érdekedben!

Erős égi védelem alatt állsz: Az Univerzum ma beavatkozik az érdekedben!

Kedves Lelki Utazó,

Amikor a Föld és az Ég közötti kapcsolatot megérezzük, tudjuk, hogy az Univerzum csodákat készít elő a számunkra. Ma, ezen a különleges 2023.10.02-i napon, aaz Univerzum energiaáramlatai mélyen hozzánk szólnak, és azt üzenik, hogy sosem vagyunk egyedül. Az égi védelem erősen fog körbe minket.

A mai nap asztrológiai és energetikai áramlatai

Az 1-es és a 2-es számok együttműködése azt jelzi, hogy ma az új kezdetek és a harmóniára való törekvés energiái dominálnak. Ezek az energiák az egyensúly és az összhang felé vezetnek, és arra hívják fel a figyelmünket, hogy bízzunk a kozmikus tervben, amely most bontakozik ki.

A mai nap energiái fokozzák az érzelmeket és az intuíciókat. Különleges hatások érvényesülnek, amelyek a spirituális védelmet és az égi beavatkozásokat erősítik. Lehet, hogy észreveszed, hogy a gondolataid tisztábbak, és az intuíciós üzenetek erősebben és gyakrabban érkeznek.

Ma érezni fogod az angyalok jelenlétét magad körül! Sokan közületek váratlan segítséget vagy inspiráló üzeneteket fognak kapni, amelyek megerősítik, hogy az Univerzum veled van és támogatja az utadat. A mai napon egy régi vágyad, ami eddig elérhetetlennek tűnt, hirtelen megvalósulni látszik, vagy legalábbis az első lépéseket megteszed felé!

Kedves Olvasó, ha ezt az üzenetet olvasod, légy tudatában annak, hogy nem véletlenül találkoztál vele. Az Univerzum most hozzád szólt. Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet valamilyen módon hozzáadott az életedhez, kérlek, oszd meg, hogy másokkal is megoszthasd ezt a fényt. Ha szeretnéd megosztani saját élményeidet vagy gondolataidat, kérlek, hagyd meg a kommentek között.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”