Heti horoszkóp október 2-6.: izgalmas fordulatokat hoz az életünkbe

Heti horoszkóp október 2-6.: izgalmas fordulatokat hoz az életünkbe

Az október hoz izgalmas fordulatokat az életünkbe, és a csillagok segítségével könnyebben megbirkózhatunk az előttünk álló kihívásokkal és lehetőségekkel. Figyeljünk a horoszkóp tanácsaira, és élvezzük ki a változatos eseményeket ezen a héten!

Nézzük, mi vár rád a horoszkóp szerint!

Kos

Most van itt az ideje, hogy lezárj egy régóta húzódó konfliktust, amely már túl sokáig nyomasztott. A továbblépés hatalmas megkönnyebbülést hoz majd. Párkapcsolatodban harmonikus időszak köszönt be, és úgy érzed, hogy minden gondolatotok összehangolódott. A munkahelyeden a feljebb lépésért kell küzdened, de már csak egy kis erőfeszítés választ el tőle.

Bika

Az utóbbi időben rendkívül jól mennek a dolgaid, és ezt mindenki észreveszi körülötted. Ne hagyd, hogy az irigy tekintetek zavarjanak, és használd ki az elétek táruló lehetőségeket. Pároddal lehet, hogy némi konfliktus merül fel, de gyorsan rendezhetitek a dolgokat.

Ikrek

Hajlamos vagy a túlzásba vinni a költekezést, ami pénzügyi problémákhoz vezethet. Azonban, ha odafigyelsz a kiadásaidra, elkerülheted a bajt. A munkahelyeden sikeres vagy, és tisztelet övezi a munkatársaid részéről. Ha párt keresel, most érdemes lehet körbenézned a környezetedben.

Rák

Ezen a héten fontos döntést kell meghoznod, amely hosszú távú hatással lehet az életedre. Ne siettesd el, van időd megfontoltan dönteni. Családi körben olyan események is bekövetkezhetnek, amelyekben te leszel a kulcsfigura. Szerelmi életedet mostanáig elhanyagoltad, ideje rá is szánnod időt!

Oroszlán

Egy nagyobb utazás vár rád, de ne számíts pihenésre. Most tetteid nagy hatással lehetnek az életedre, és bátran lépj előre, mert rengeteg lehetőség nyílhat meg előtted. Szerelmi életedben talán nehézségek merültek fel korábban, de most úgy tűnik, hogy visszatért a harmónia. Ha szingli vagy, most érdemes lehet a szerelemnek teret engedned az életedben.

Szűz

Az utóbbi időben sokat segítettél másoknak, és most ideje pihenést találnod a hideg hónapokra. A munkahelyeden mindig a legjobbat nyújtottad, és most lehetőséged nyílik szabadságot kivenni.

Mérleg

Ha kapcsolatban vagy, együtt tudtok megoldani egy váratlan problémát a pároddal, és ez még közelebb hozhat titeket egymáshoz. Ha szingli vagy, most érdemes lehet nyitni az új kapcsolatok felé.

Skorpió

Nagy változások várnak rád mind a környezetedben, mind az érzelmeid terén. Mostanában megerősödhetsz, és rájöhetsz, mik a valódi erősségeid. Ha kitartasz, a céljaid elérhetőek lehetnek. Ne hagyd, hogy mások elbizonytalanítsanak!

Nyilas

A munkahelyeden komoly kihívások elé állhatsz, de helyt fogsz állni. Ez elismerést hozhat a főnököd részéről, és akár fizetésemelést is kaphatsz. Családodban minden rendben van, és ez erőt ad a mindennapjaidhoz.

Bak

Lehet, hogy újra megtalálod a közös hangot egy régi ismerősöddel, még akkor is, ha már lezártátok a közös jövőtök lehetőségét. A munkahelyeden jobb alternatívák jöhetnek számodra, ha munkahelyváltáson gondolkodsz.

Vízöntő

Valaki csalódást okozhat neked azzal, hogy nem tartja be az ígéretét. El kell döntened, hogy folytatod-e ezt a kapcsolatot. Szerelmi életedben pedig nagy örömöket élhetsz át. Ha szingli vagy, egy szórakozóhelyen találkozhatsz valakivel.

Halak

Most van itt az ideje, hogy együtt pihenjetek a pároddal, és egy kis időt szánjatok egymásra. A munkahelyeden sikeres vagy, és számos siker érhet a szakterületeden. Azonban kollégáiddal vigyázz, lehetnek nézeteltérések közöttetek. Talán van közöttük olyan, akit még megkedvelhetsz.

forrás:

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”