Gyógyító tündéreid összefognak az érdekedben, és elűzik a gondokat az életedből!

Gyógyító tündéreid összefognak az érdekedben, és elűzik a gondokat az életedből!

Szeretett Olvasónk!

Sokszor úgy érezzük, hogy magunkra maradtunk gondjainkkal, de az égiek most üzenetet küldtek: sosem vagy egyedül! Minden egyes kihívás, amit életedben tapasztalsz, egy lehetőség arra, hogy a gyógyító tündéreid és az Isteni vezetés melletted álljanak.

“Drága gyermekem, sosem vagy egyedül a harcban. Gyógyító tündéreid most is ott vannak melletted, láthatatlanul, de érezhető módon. Ők azok, akik a nehéz pillanatokban finom vigaszt és erőt adnak a lelkednek.”

Ahogy a hét halad, észre fogod venni, hogy apró jelek és csodák mutatkoznak az életedben. Lehet, hogy egy váratlan hír, egy kedves gesztus valakitől, vagy egyszerűen csak egy nyugodt pillanatban érzed majd, hogy valami megváltozott. A gondok, melyek korábban súlyként nehezedtek rád, most könnyebbnek tűnnek. Ezek a jelek a gyógyító tündéreid munkájának eredményei, amint segítenek elűzni a gondokat az életedből.

Az imádság és a hálával teli szív az a két eszköz, amellyel megerősítheted a kapcsolatodat a gyógyító tündéreiddel. Imádkozz, meditálj és legyen nyitott szíved a változásra.

Oszd meg ezt az üzenetet mindazokkal, akiknek szükségük lehet rá. Az ima ereje és az égi üzenetek erősebbek, amikor együtt osztjuk meg őket.

Kommentelj a “köszönöm” szóval az alábbiakban, hogy az áldás és a gyógyító tündéreid energia minél előbb elérhessen téged és szeretteidet!

Még ha nem is látod őket, gyógyító tündéreid mindig veled vannak, vigyáznak rád és támogatnak az élet minden kihívásában!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK