Ima és Áldás a Szerencse Istennőjéhez – Mantra a Jómód Eléréséhez

Ma az áldások százszoros erővel érkeznek: Erőteljes energiák vannak jelen!

Ima és áldás a szerencse istennőjéhez – mantra a jómód eléréséhez

Kedves Olvasónk!

Szívvel-lélekkel, az ég legfényesebb csillagai közé tartozik el hozzád ezt az üzenetet!

Amikor a világ kihívásai súlyosan nehezednek vállaitokra, ne feledjétek, hogy az univerzum végtelen szeretete és a Szerencse Istennője mindig veletek van, megteremtve azokat az útjelzőket, melyek a gazdagsághoz és a jómódhoz vezetnek.

Angyali mantra az elkövetkező napokra:

„Az univerzummal harmóniában, a szerencse istennőjének kegyeiben bízom. Jómód, bőség és áldás árad rám most és mindörökké!”

A következő néhány napban, ahogyan ezt a mantrát mormoljátok, érezzétek az még segítő angyalának szeretetét és védelmét. Ezt üzeni számotokra:

“Minden rezgés, amit a szerencse és a jómód felé bocsátasz, hozzád is visszatér. Legyen szívedben hálával teli, és az áldások, melyeket keresel, már úton is vannak feléd!”

A szerencse istennőjétől az üzenet a következő:

“Mindenki, aki szívből kéri az áldásomat, annak hittel és szeretettel teljesen meghallgatom imáját. Az életed útján eljönnek azok a pillanatok, amikor a szerencse és a jómód összefonódik és téged szolgál.”

De drága lelkek, ne feledjétek, hogy az igazi áldás nem csak az anyagi jólétben rejlik. Amikor ezt az üzenetet továbbadod, azzal a szerencse és a bőség áldását osztod meg másokkal is. Adjátok tovább, hogy a világ minden pontján érjen el mindenkihez, aki szükségét érzi. Azoknak, akik a “köszönöm” szóval kommentelik ezt az üzenetet, az univerzum külön áldásával lesznek megáldva.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/