Ima és Áldás a Szerencse Istennőjéhez – Mantra a Jómód Eléréséhez

Ma az áldások százszoros erővel érkeznek: Erőteljes energiák vannak jelen!

Ima és áldás a szerencse istennőjéhez – mantra a jómód eléréséhez

Kedves Olvasónk!

Szívvel-lélekkel, az ég legfényesebb csillagai közé tartozik el hozzád ezt az üzenetet!

Amikor a világ kihívásai súlyosan nehezednek vállaitokra, ne feledjétek, hogy az univerzum végtelen szeretete és a Szerencse Istennője mindig veletek van, megteremtve azokat az útjelzőket, melyek a gazdagsághoz és a jómódhoz vezetnek.

Angyali mantra az elkövetkező napokra:

„Az univerzummal harmóniában, a szerencse istennőjének kegyeiben bízom. Jómód, bőség és áldás árad rám most és mindörökké!”

A következő néhány napban, ahogyan ezt a mantrát mormoljátok, érezzétek az még segítő angyalának szeretetét és védelmét. Ezt üzeni számotokra:

“Minden rezgés, amit a szerencse és a jómód felé bocsátasz, hozzád is visszatér. Legyen szívedben hálával teli, és az áldások, melyeket keresel, már úton is vannak feléd!”

A szerencse istennőjétől az üzenet a következő:

“Mindenki, aki szívből kéri az áldásomat, annak hittel és szeretettel teljesen meghallgatom imáját. Az életed útján eljönnek azok a pillanatok, amikor a szerencse és a jómód összefonódik és téged szolgál.”

De drága lelkek, ne feledjétek, hogy az igazi áldás nem csak az anyagi jólétben rejlik. Amikor ezt az üzenetet továbbadod, azzal a szerencse és a bőség áldását osztod meg másokkal is. Adjátok tovább, hogy a világ minden pontján érjen el mindenkihez, aki szükségét érzi. Azoknak, akik a “köszönöm” szóval kommentelik ezt az üzenetet, az univerzum külön áldásával lesznek megáldva.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”