Napi horoszkóp október 4. – Ma gyökeres fordulatot vesz az életed

Napi horoszkóp október 4. – Ma gyökeres fordulatot vesz az életed!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ideje jobban megvizsgálni a párkapcsolatodat. A régi szokásokat, amelyek csak visszatartanak titeket egy boldogabb élettől, talán érdemes volna felszámolni. Ha pénzről van szó, kezeld bölcsebben a rendelkezésedre álló összeget.

Bika

A szerelmi életed tedd nagyító alá és ezzel kapcsolatban gondold át azt is, hogyan értékeled önmagad. Lehet, hogy túlzottan is másoktól teszed függővé a boldogságodat? Szánj időt rá, hogy újra felfedezd, mi a boldogságod igaz forrása.

Ikrek

Nem az szabja meg az értékedet, hogy milyen messzire vagy képes elmenni mások kedvéért. Tartsd ezt észben, miközben napi teendőidet végzed. Ne hajszold túl magad, talán jót tenne egy kis egyedüllét és pihenés.

Rák

Egy múltbéli szerelem próbál visszatérni az életedbe, ám fontos, hogy te erre a kapcsolat megújításra első körben tiszta gondolkodással, ne pedig nosztalgiával tekints. Egy kreatív ötlet, amit mellékvágányra állítottál, újra elkezd foglalkoztatni.

Oroszlán

Ha arra gondolsz, hogy mit tudsz nyújtani a világ számára, mi jut eszedbe többször? Az, hogy mit értél el eddig, vagy az, hogy mit nem? Próbáld mindig az értékeket keresni magadban, ne a hiányosságokat. Ha mégis zavar az utóbbi, tegyél ellene.

Szűz

Fontos, hogy felülkerekedj a negatív híreken és a negatív rezgéssel rendelkező emberek megmozdulásain. Nem arról van szó, hogy senkit nem kell meghallgatnod, csupán arról, hogy a legjobban saját megérzéseidben kell bíznod, így semmi nem fog tudni lehangolni.

Mérleg

Ha a pénzről, stabilitásról és önbecsülésről van szó, lehet nem ártana egy újratervezés. Gondold át újra, hogy mire vágysz valójában és ahhoz képest hol állsz most. Egy régen berögződött gondolatot ideje volna felülírni, hogy azáltal a jövőd is megváltozhasson.

Skorpió

Ahhoz, hogy szeretni tudd magad, lehet, hogy az szükséges, hogy felszámolj egy kapcsolatot az életedben, amely nem egészséges számodra. Ha szükséged van segítségre, fordulj a legbölcsebb bizalmasodhoz.

Nyilas

El kell engedned egy valóságtól túlzottan elrugaszkodott ötletet, ha a céljaid eléréséről van szó. Nem baj, ha álmodozol, de szükségtelen nyomást se gyakorolj magadra egy teljesíthetetlen küldetés miatt.

Bak

Próbáld megtalálni az egyedüllét iránti vágyad és a közösségben elfoglalt helyed közötti egyensúlyt. Örülj az egyediségednek, ugyanakkor ne becsüld alá mindazt a támogatást, amit a környezeted nyújthat neked. Egy régi ismerős munkaajánlattal szolgálhat.

Vízöntő

Ideje, hogy mélyre áss magadban és nagyobb figyelmet tulajdoníts azoknak a dolgoknak, amelyekre a legjobban vágysz, különösen a karriered tekintetében. Nem elég csak a rutin tevékenységeket elvégezni, tegyél extra erőfeszítéseket az álmodért.

Halak

Eljött az idő, hogy befektess az álmaidba és adj nekik egy igazi esélyt. Ki az a személy, akitől segítséget kérhetsz a terveid megvalósításához? Lehet, hogy a hétvégén ejthetnél egy telefonhívást felé. Többségben az erő.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK