Napi horoszkóp október 6. – Mérleg, Rák, Oroszlán, Kos, Halak, Ikrek, Szűz, Vízöntő, Nyilas csodás napotok lesz!

Napi horoszkóp október 6. – Mérleg, Rák, Oroszlán, Kos, Halak, Ikrek, Szűz, Vízöntő, Nyilas csodás napotok lesz!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Nagyon szívesen vegyülsz el ma az emberekkel és kombinálod a szórakozást a munkával, üzleteléssel. Olyan csoportos programokba is szívesen beleveted magad, amelyekből hasznod származhat. Sokat tanulhatsz ma másoktól.

Bika

Ihletet kapsz a mai napon és kreativitásod szárnyalni fog. Ez egy kifejezetten produktív nap lesz azok számára, akik valamilyen alkotó tevékenységet űznek munkaként vagy hobbiként. Pénzt a mai napon csak üzemanyagra, ételre vagy szórakoztató programra költs.

Ikrek

Ez egy ideális nap lesz arra, hogy kikapcsolj és gyakorlatilag semmit ne csinálj. Napold el fontos döntések meghozását, helyette kapcsold ki az agyad, nézz meg egy filmet vagy olvass valamit, ami teljesen el tudja terelni a figyelmedet.

Rák

Az elméd egy kissé ködös a mai napon, éppen ezért nem szabad, hogy ma bármilyen fontosabb döntést akarj meghozni. Csak lazán, élvezd a társaságot és ne aggódj semmiért. Tervezz valami olcsó, de mégis izgalmas programot.

Oroszlán

Ne azzal töltsd a szabadidődet, bármilyen pocsék is odakint az idő, hogy boltokban lézengsz. Nézz meg egy jó filmet vagy találj ki valami jó játékot a gyerekekkel. Az anyagiakkal kapcsolatosan csinálhatsz egy számvetést.

Szűz

A mai napon érzelmesebb lehetsz a megszokottnál. Nem igazán tudod, hogy mihez lenne kedved, de nem is kell erőltetned semmit. Nem baj, ha döntésképtelen vagy. Az is tökéletes, ha csak pihensz vagy főzőcskézel.

Mérleg

A mai napon képbe kerülhet külföld valamivel kapcsolatban. Lehet, hogy kapcsolatot fogsz építeni egy idegen országban vagy egy külföldön élő baráttól vagy rokontól érkezik egy jó hír számodra. Képes lennél elköltözni, ha arról van szó?

Skorpió

Ez egy nagyszerű nap arra, hogy együtt lógj a barátokkal és jókat nevessetek. Kerüljétek a komoly témákat, engedjétek el magatokat amennyire csak lehet. Ne költs, csak a legszükségesebb dolgokra.

Nyilas

Lazíts a mai napon és ne tegyél elhamarkodott ígéreteket senkinek. Ne akarj célokat lefektetni ma és ne köss egyezséget fontos dolgokkal kapcsolatban. Kerüld a vitákat a pároddal, helyette inkább lepd meg valami kedves gesztussal.

Bak

Ez egy remek nap arra, hogy felfedezz valami újat. Ha szeretnél egy kis változatosságot vinni a napodba, akkor nyiss új kultúrák, új konyhák, új szokások felé. Ne költs semmire üzemanyagon és élelmiszeren kívül.

Vízöntő

Elkalandozol a spiritualitás útján a mai napon. Egy fontos lelki kérdést szeretnél megválaszolni, amit kapkodva, hirtelen nem tehetsz meg. Szükséges, hogy fizikailag és szellemileg is lecsendesedj hozzá. Természetesen időbe telik célba érni, de sikerülni fog.

Halak

A mai napon nem fogsz feleslegesen semmit a szívedre venni, sőt, inkább higgadtan kiértékeled mások negatív megjegyzéseit, hátha valamiféle igazságra lelsz a sorok között. Ez egy nagyon hasznos cselekedet, amit szokássá kovácsolhatnál.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”