Lelki útravaló a mai napra: a lélek sérüléseinek gyógyítása

Lelki útravaló a mai napra: a lélek sérüléseinek gyógyítása

Kedves Olvasó,

Ahogy te is, mindenki küzd valamilyen problémával ezen a Földön. A lélek sérülései gyakran a legmélyebbek, ám Isten tudja, hogy ezen a belső úton át vezet az igazi gyógyulás. Emlékezz rá: “Mert én, az Úr, a te gyógyítód vagyok.” (Kivonulás 15:26).

Ahogyan Joel Osteen is mondta:

“Ne azt nézd, mi van mögötted, hanem azt, ami előtted. A gyógyulás nem a múltban kezdődik, hanem a jövőbe vetett hiteddel!”

És néha, azok a fájdalmak, amelyek a legmélyebbre nyomnak, azok készítenek fel minket a legnagyobb áldásokra. “Bár a sírástól fáj az éjszaka, az öröm reggelre eljön.” (Zsoltárok 30:5).

Az egyik legcsodálatosabb dolog, amit Isten adott nekünk, az a képesség, hogy meggyógyuljunk és újrakezdjünk. A lélek gyógyulása az élet egyik legnagyszerűbb ajándéka.

Egy jövendőmondás a szívünk mélyéről:

“Nemsokára egy új nap virrad, ahol a lélek minden sérülése meggyógyul, és az Úr békességet ad minden zavarodottság közepette.”

Az idézetek és a Biblia szavai útmutatást adnak, amelyek segítenek abban, hogy a lélek sötét időszakaiban is fényt találjunk. “Mert ha a hitünk akkora is csak, mint egy mustármag, hegyeket mozgathatunk meg.” (Máté 17:20). Mindenki képes rá, csak meg kell találnunk azt a hitet és erőt önmagunkban.

Ne felejtsd el, hogy bármit is élj meg, Isten mindig ott van veled. Ő sosem hagyja el a gyermekeit.

Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is! Mert a gyógyulás és a hit üzenete annál erősebb, minél több emberhez eljut. Ahogyan megosztod, a gyógyító szavak ereje minden szívet elér és minden lélekben gyógyulást hoz létre. Tartsd szem előtt, hogy minden megosztás egy újabb lélek gyógyulását indíthatja el!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”