Lelki útravaló a mai napra: Krisztus ereje a kezedben van!

Lelki útravaló a mai napra: Krisztus ereje a kezedben van!

Krisztus ereje a kezedben: hogyan használd ki a legnagyobb ajándékot?

Drága Barátom!

„Nem tudom, mit érzel most vagy milyen kihívásokkal nézel szembe, de egy dolgot tudok biztosan: Krisztus ereje a kezedben van, és bármely hegyet képes vagy legyőzni!”

Emlékszel arra a pillanatra, amikor először érezted Isten jelenlétét az életedben? Amikor megtapasztaltad a feltétel nélküli szeretetét, és rájöttél, hogy minden ereje benned lakozik azáltal, hogy Krisztust befogadtad a szívedbe? Nos, azt az erőt azért adta neked, hogy használd!

A Biblia azt írja: “Mindenek által tehetséges vagyok a Krisztusban, aki megerősít engem.” (Filippi 4:13). Nem csak néhány dologra, hanem mindenre. Az életed minden területén. Ez azt jelenti, hogy bármi is történik, te győztes vagy!

Hamarosan olyan ajtók nyílnak meg előtted, amelyekről nem is álmodtál. Nem azért, mert te vagy a legokosabb vagy a legképzettebb, hanem mert Krisztus ereje működik benned.

Lehet, hogy most nehézségekkel küzdesz, és úgy érzed, mintha a sötétség uralkodna. De ne felejtsd el: “A sötétségben világít a világosság, és a sötétség nem fogta meg azt.” (János 1:5). Krisztus ereje benned világít, és nem engedi, hogy a sötétség győzedelmeskedjen.

A kételyek, a félelem és az önbizalomhiány csak az ellenség trükkjei, hogy elterelje a figyelmedet a valódi erőről, amely benned van. Ne hagyd, hogy becsapjon! Ragaszkodj az igazsághoz, és tudatosítsd magadban, hogy Krisztus ereje mindig veled van.

A legnagyobb ajándék, amit az életben kaphatsz, nem más, mint Krisztus jelenléte az életedben. És a hír még jobb: ezt az ajándékot bárkivel megoszthatod!

Oszd meg ezt az üzenetet a barátaiddal, a családoddal és a közösségeddel. Ahogy ezt az üzenetet továbbítod, a Krisztus ereje mindannyiunkban növekedni fog. Látni fogod, hogyan változtatja meg az életeket és tölti el őket reménnyel.

Kedves Olvasó, az életed egy csodálatos ajándék. És amikor Krisztus erejét hordozod magadban, minden nap egy új lehetőség a győzelemre!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”