Lelki útravaló a mai napra: még mindig kétségeid vannak? Meg fogsz döbbenni: Isten kedvence vagy!

Lelki útravaló a mai napra: még mindig kétségeid vannak? Meg fogsz döbbenni: Isten kedvence vagy!

Az élet tele van olyan pillanatokkal, amikor úgy érezzük, mintha elvesztünk volna a tömegben. De engedd meg, hogy egy kis titkot megosszak veled: Isten szemében soha nem vagy elveszett. Valójában, Isten kedvence vagy. Igen, pont te!

“Lám, a tenyerembe véstelek; a falak mindig szemem előtt vannak.” (Ézsaiás 49:16). Gondolj csak bele, az Úr a tenyerébe vésett, és sosem feledkezik meg rólad. Akkor sem, amikor te elfeledkezel önmagadról, vagy amikor úgy érzed, hogy a világ ellened fordult.

Gyakran említjük, hogy az Úr olyan hűséggel szeret minket, amit el sem tudunk képzelni. Nem a teljesítményed alapján, hanem egyszerűen azért, mert te vagy te!

Még ezen a héten érezni fogsz egy váratlan, csodálatos áldást az életedben. Nem azért, mert ezt megérdemled, hanem mert Isten örömmel ad neked, hiszen kedvence vagy!

Azonban emlékezz, nem vagy egyedül Isten kedvence. Mindenki az. És ez a csodálatos hír az, amit meg kell osztanunk! Ha ezt az üzenetet másokkal is megosztod, meglepődve, tapasztalhatod, hogy mennyi ember életében hozhatsz változást. El tudod képzelni, ahogyan egy egész közösség, egy város, sőt egy ország ráébred arra, hogy mennyire értékesek és szeretettek Isten szemében?

Oszd meg, és láss csodát! Hiszen, “Miként esik víz az esőből az égből, és nem tér oda vissza, hanem megöntözi a földet, és megtermékenyíti azt, és magot ad a magvetőnek és kenyeret az éhezőnek: ugyanúgy lesz az én beszédemmel is, amely számból kijön…” (Ézsaiás 55:10-11). A továbbadott üzenet változást hozhat mások életébe is!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”