Lelki útravaló a mai napra: ne aggódj, imádkozz!

Lelki útravaló a mai napra: ne aggódj, imádkozz!

Az Isteni Gyógyítás Mágikus Ereje

Drága Olvasó,

Egy kedves idézet szerint: “A legtöbb időt, amit aggódással töltünk, imádkozással kellene eltöltenünk!” A kételyek és a félelmek sötét ködében, ahol könnyen elveszíthetjük a reményünket, a leghatékonyabb eszköz a kezünkben az ima.

Az imádság olyan, mint egy lámpás a sötétben. “Ne aggódjatok semmiért; hanem mindenben imádsággal és könyörgéssel, hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt!” (Filippi 4:6). Ebben a világban sokféle kihívással nézünk szembe, de Isten azt akarja, hogy a nehézségek helyett az Ő jelenlétére fókuszáljunk.

A következő hónapokban egyre többen fognak megnyílni az ima ereje előtt, és tanúi leszünk annak, ahogyan sokak élete megváltozik. Hatalmas áttörések és gyógyulások várnak ránk!

Gyakran emlékeztetünk arra, hogy az aggódás nem más, mint a hit hiánya. De az ima hatalma? Nos, az képes hegyeket mozgatni, és megnyitni az ajtókat, amelyekről azt hittük, hogy örökre zárva maradnak.

Ha van valami a szíveden, bátran fordulj Istenhez, és tedd le előtte minden gondodat. Mert Ő hall és válaszol, még ha néha nem is úgy, ahogyan elvárnánk. De az Ő terve mindig jobb a miénknél!

Az életben vannak olyan időszakok, amikor úgy érezzük, hogy a vihar nem szűnik, és minden úgy tűnik, mintha összeomlana körülöttünk. De ne felejtsük el azt az ígéretet, mely szerint: “Mert én tudom, milyen terveim vannak veletek szemben – így szól az Úr. Békességet tervezek, és nem veszedelmet, és reményteljes jövőt adok nektek.” (Jeremiás 29:11).

Szeretettel kérlek, oszd meg ezt az üzenetet! Ahogyan továbbadod, a hit és remény szikrája milliók szívében gyulladhat fel. A gyógyulás, a hit és az imádság hírneve terjedni fog, és egyre több ember fogja átélni Isten csodáit. Vidd tovább az üzenetet, és lásd, hogyan változtat meg életeket!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”