Napi horoszkóp október 7. – Ma meglátod az emberek valódi arcát!

Napi horoszkóp október 7. – Ma meglátod az emberek valódi arcát!

Ha ma van a születésnapod: A párkapcsolati téma az, ami most a legjobban foglalkoztat. Ha egy régi barát vagy idős rokon tanáccsal lát el, jobb lesz megfogadnod, mert valóban tudja, hogy miről beszél.

Ha párkapcsolatban élsz, villámgyorsan képes leszel meghatározni, hogy valaki tényleg érdeklődik irántad vagy csak az idődet húzza. Még ebben az évben megtalálhatod az igazit. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel különösen nehezen találjátok meg a helyes szavakat arra, hogy kifejezzétek magatokat. Gyürkőzzetek neki, mert a megfelelő kommunikáció a jó kapcsolat alappillére.

Kos

Próbálj meg nem nagy ügyet kerekíteni valamiből, amit nagy valószínűséggel pár nap múlva úgyis el fogsz felejteni. Több, mint valószínű, hogy túl sokat gondolsz bele egy szituációba. Lazíts és engedd el.

Bika

Egy családtag úgy tűnik, hogy mindenáron kritizálni akarja minden szavadat, de vedd ezt tőle jó néven, hiszen azért teszi, mert aggódik érted. Egyértelműen a jó úton haladsz, szóval ne engedd, hogy bárki is lelassítson ebben.

Ikrek

Ez az év legjobb időszaka arra, hogy kreatív ötleteidet feljegyezd és elkezdd őket valóra váltani. Ne szabj gátat az ideáknak, hanem engedd, hogy szabadon áramolhassanak.

Rák

Tanácsos figyelembe sem venned azt, amit mások duruzsolnak rólad. Nem számít, hogy mennyit beszélnek, nem tudnak neked ártani, így jobb, ha a saját dolgoddal foglalkozol, ahelyett, hogy energiát pazarolnál rájuk.

Oroszlán

Tele vagy energiával, ami egyrészt nagyon szuper, másrészt hajlamos leszel annyi mindent a nyakadba venni, hogy teljesen kimerülsz. Ez a következő hét előtt nem túl tanácsos. A minőség fontosabb, mint a mennyiség.

Szűz

Jó oka van annak, hogy óvatosabban kell most bánnod a pénzeddel, elsősorban az, hogy az anyagi helyzeted a borzalmas és a katasztrofális között ingadozik. Költs bölcsebben, tegyél félre és tedd oda magad a munkában.

Mérleg

Fókuszálj az első számú célodra és ne hagyd, hogy bármi is elterelje róla a figyelmedet. Ha valóban fontos neked és koncentrálsz, akkor képes leszel kétszer olyan gyorsan elérni hozzá.

Skorpió

Lehet, hogy nyugodtnak és összeszedettnek tűnsz, de valójában érzelmi vihar kavarog benned. Ennek tudatában próbálj meg ura lenni az érzelmeidnek, különben átveszik feletted az uralmat és egy kevésbé kedvelt oldaladat hozzák a felszínre.

Nyilas

Olyan hangulatodban vagy, hogy szeretnél részt venni a körülötted folyó programokban, akár invitáltak, akár nem. Maradj eltökélt, de légy tudatában annak is, hogy talán nem mindenki vágyik a társaságodra.

Bak

Vannak olyan elvek, amelyekről nem vagy hajlandó lemondani, és ha valaki erre akarna késztetni, akkor annak nem finoman adod a tudtára, hogy merre van a kijárat. Ez a hozzáállás valakit nagyon le fog nyűgözni a környezetedben.

Vízöntő

Jobb, ha végre elengeded a múlton való rágódást. Felejtsd el azt, amit régen jól vagy éppen rosszul cselekedtél, mert már egyáltalán nem számít. Ami fontos, az az, hogy hogyan viselkedsz most. Élj a jelenben.

Halak

Keress többet, költs kevesebbet. Dióhéjban ez lenne számodra az iránymutató jelenleg. Töltsd el úgy a szabadidődet, hogy egy vasat sem költesz, így tudsz segíteni az anyagi helyzeteden. Nem kell minden jó programhoz pénz.

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”