Ima az elesettekért

Ima az elesettekért

Drága Univerzum, Angyalok és a Mindenség Fénylényei,

Ebben a pillanatban, amikor a szívünk mélyén rezonáló együttérzéssel és szeretettel fordulunk felétek, kérünk, hallgassátok meg imánkat azokért, akik már nem lehetnek közöttünk, akik élet útján elesettek.

Mindannyi részesei vagyunk ennek az összetett, csodálatos életnek, és mély fájdalommal tölt el minket minden egyes lélek, aki korán távozott. Kérünk Titeket Angyalok és Fénylények, fogadjátok őket szerető karjaitokba, vezessétek őket a békéhez, a gyógyuláshoz, és az örök fényhez.

Kérlek, adjatok erőt és vigaszt családjaiknak, barátaiknak és mindazoknak, akiket mélyen érintett az elvesztésük. Töltsétek meg őket reménnyel és a tudattal, hogy azok, akik távoztak, lélekben köztünk vannak, és továbbra is részei a nagyobb egésznek, ahol a szeretet az örök kötelék.

Emlékezzünk azokra a pillanatokra, amikor együtt nevettünk, tanultunk, és együtt fejlődtünk az elesett lelkekkel. Engedjük, hogy ezek az emlékek örök fényt és melegséget vigyenek a szívünkbe, és tudjuk, hogy az összeköttetésünk sosem szakad meg.

Köszönjük, Drága Univerzum, az áldásaidat és a gyógyító energiát, amit azokra küldesz, akiknek most a legnagyobb szükségük van rá.

Szeretettel és hálával,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”