Napi horoszkóp október 16. – Történik ma valami az életedben, ami mindent megváltoztat!

Napi horoszkóp október 16. – Történik ma valami az életedben, ami mindent megváltoztat!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egy féloldalas, kiegyensúlyozatlan barátság negatívan befolyásolhatja a magabiztosságodat és féltékenységet is kiválthat belőled. Ne ignoráld az érzéseidet az üggyel kapcsolatban, hiszen feltárhatnak valamit, ami elől már egy ideje menekülsz.

Bika

Azon kapod magad, hogy azt figyeled, vajon mások mit gondolnak rólad, miközben azzal kellene foglalkoznod, hogy mennyire felelsz meg önmagadnak. Ne feledd, hogy a hitelesség áll a legjobban neked. Ha hű vagy önmagadhoz, akkor a megfelelő embereket fogod odavonzani.

Ikrek

Ha egy tervet véghez akarsz vinni, akkor a legfontosabb, hogy lépésről lépésre valósítsd azt meg, ahelyett, hogy elkapkodnád a dolgot. Megeshet, hogy a terved több időt és pénzt fog felemészteni, mint remélted. Kérj visszacsatolást valakitől, akiben megbízol.

Rák

Egy korábbi romantikus partner bukkanhat fel az életedben, ám mielőtt túl nosztalgikusra veszed a figurát, jobban teszed, ha végig gondolod, hogy miért lett vége és hagysz neki esélyt, hogy egyszer és mindenkorra lezárhasd vele a dolgot.

Oroszlán

Megfontolod, hogy felszámolj egy partneri kapcsolatot, különösen akkor, ha nem érezted az elmúlt időben kielégítőnek olyan értelemben, ahogy elképzelted. Adj magadnak esélyt, hogy új lehetőséget után kutass. Ha a céljaidról van szó, ne hasonlítsd magad másokhoz.

Szűz

Ha nem érzed kiegyensúlyozottan magad vagy túl vagy terhelve, akkor ez a nap tökéletes lesz arra, hogy végre lomtalaníts mind az elmédben, mind a környezetedben. Nézd meg, hogy mi az, amitől ideje lenne megszabadulnod, ami már nem szolgál tovább téged, sőt visszaránt.

Mérleg

Egy romantikus kapcsolat kissé bizonytalanná tesz a mai napon, különösen akkor, ha ez a személy nem felel meg az igényeidnek. Ne akarj szemet hunyni a valódi érzéseid felett. Szerezd vissza az erődet azáltal, hogy becsülöd az értékeidet. Vigyázz az impulzusvásárlással.

Skorpió

Hajlandó vagy a mai napon tűzbe tenni a kezedet azért, akit szeretsz, ám magadról se feledkezz meg eközben. Az is legalább ilyen fontos, hogy magaddal egészséges legyen a kapcsolatod. Ismerd a határaidat.

Nyilas

Hajlamos vagy a mai napon túlanalizálni valamit vagy valakit és ezzel felesleges aggodalmakat és stresszt okozol magadnak. Miközben ideges leszel a múltbéli események miatt, a hited segíteni fog túljutni rajta. Bízz benne, hogy amire vágysz, elérkezik hozzád.

Bak

Valami, amiben már egy ideje bízol, vagy amire vágysz, nem akar összejönni olyan ütemben, mint tervezted, különösen akkor, ha anyagi oldala is van a dolognak. Tudd, hogy ez a helyzet átmeneti és ez idő alatt is egyre tisztább lesz számodra minden.

Vízöntő

Érzékenyebb leszel a mai napon és a magabiztosságod sem lesz olyan magasságokban, mint szeretnéd. Tegyél egy lépést hátra és lazíts egy kicsit. Próbálj meg csatlakozni a középpontodhoz. Ne félj kihívások elé állni és elengedni elavult hiedelmeidet.

Halak

A mai napon valamit vagy valakit nem fogsz tisztán látni, és ha nem használod a józan ítélőképességedet, akkor gorombává is válhatsz. Ne hagyd, hogy a magas elvárásaid elhomályosítsák a tudatodat.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”