Az Univerzum üzenete a mai napra: amihez ma hozzányúlsz, arannyá változik! Az Úr kegyelme rád ragyog!

Az Univerzum üzenete a mai napra: amihez ma hozzányúlsz, arannyá változik! Az Úr kegyelme rád ragyog!

Kedves Olvasóink!

Az Úr áldása ma különleges módon ragyogja be életünket. Miként a Biblia mondja: “Mindenütt és mindenben gazdagon részesítettek vagytok” (1Kor 1,5). Ezen a csodálatos napon, az Isteni kegyelem olyan erővel árad felénk, mintha minden, amihez hozzányúlunk, arannyá változna. Ezt ne csak csak anyagi értelemben értsük, hiszen az igazi arany nem pénzben, hanem lélekben mérhető!

A Numerológia Szerint:

A 2023.10.18. dátuma a 1-es, a 0-s és az 8-as szám kombinációjából áll. Az 1-es szám az új kezdeteket, a vezetést és az Úr kegyelmének elindulását szimbolizálja életünkben. A 0 az örökkévalóságot, a teljességet és Istent jelképezi, míg az 8-as a feltámadást, az újjászületést. E számok összjátéka az Isteni kegyelem végtelen áramlását és az új kezdetek gazdagságát ígéri.

Asztrológiai Szemszög:

Ma a Nap és a Vénusz közötti kedvező kapcsolatot észlelünk az égen. Ez a csillagállás szeretetet, harmóniát és az Úr iránti mélyebb odaadást sugall. Felfedezhetjük a teremtés szépségeit, és megérezhetjük az Ő jelenlétét magunk körül.

“Ma az Úr szeme rajtad nyugszik, és kegyelmesen megáld. Mindaz, amit teszel, gyümölcsözni fog, mert az Ő szeretete végtelen. Légy kitartó és hűséges, és látni fogod az Ő nagy tetteit életedben.”

Gondolatok a mai napra:

Minden mozdulatodban érezd az Úr jelenlétét. Ő mindig veled van, kísér és vezet. Légy hálás minden pillanatért, és oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is érezhessék az Ő áldását és kegyelmét.

Tarts velünk imáinkban, és oszd meg ezt a cikket, hogy az Úr szeretete minél több szívhez eljuthasson. Amikor ezt az üzenetet megosztjuk, az Ő kegyelme és szeretete erősebben árad ránk!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”