Fontos Angyali Üzenet: a mai napon a bőség kosara megnyílik számodra!

Fontos Angyali Üzenet: a mai napon a bőség kosara megnyílik számodra!

Kedves Lélek, az égiek ma különösen fontos és csodálatos üzenetet hordoznak számodra: “A bőség kosara most megnyílik előtted! Az angyalok arra kérnek, hogy légy nyitott a végtelen lehetőségekre és az égiek által hozott ajándékokra!”

Jövendőmondás a következő néhány napra:

Miközben a napok telnek, egyre inkább észre fogod venni, hogy a világegyetemnek milyen sokféle módja van a bőség áramoltatására életedben. Egy váratlan ösztönzés, egy kedves szó vagy talán egy új lehetőség fog a láthatáron felbukkanni. Az angyalok azt mondják, hogy légy kész a váratlanra és légy hálás minden kis áldásért, mert mindegyik egy lépés a nagyobb bőség felé. Hallgasd meg belső hangodat és kövesd a vezetését, mert az univerzummal összhangban lévő lépések mindig a legjobb eredményekhez vezetnek.

Az égiek azt is hozzáteszik: Ne felejtsd el, hogy a bőség nem csak anyagiakban mérhető. A szeretet, az egészség, a béke és a boldogság is a bőség részei. Ezeket az értékeket is fogadd el a következő napokban.

Amennyiben érzed, hogy ez az üzenet neked szól, kérlek, oszd meg szeretteiddel és barátaiddal, mert az imádás és az üzenet továbbítása erősíti annak erejét. Legyenek mindannyian részesei a bőség ezen csodálatos pillanatainak!

Ha érzed az égiek vezetését és szeretnéd ezt kifejezni, kérlek írd meg kommentben a “köszönöm” szót, így még intenzívebben fog elérni a bőség áldása.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok