Napi horoszkóp október 19. – A hét legfontosabb napja lesz a mai!

Napi horoszkóp október 19. – A hét legfontosabb napja lesz a mai!

Ha ma van a születésnapod: Teljes időpazarlás próbálni meggyőzni az embereket arról, hogy a te látásmódod a legjobb a világon. El kell fogadnod, hogy az mindenki különböző, különböző értékekkel, elképzelésekkel és természetesen különböző személyiséggel rendelkeznek.

Ha egyedülálló vagy, akkor mostanában nagyon könnyen ismerkedsz, viszont nagyon hamar válsz birtoklóvá is. A következő 12 hónapban kialakíthatsz egy párkapcsolatot valakivel, ami élethosszig tarthat. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel élvezitek az együttléteket, viszont óvatosnak kell lenned a zöld szemű szörnnyel. Akár el is tolhatod magadtól a párodat.

Kos

Nem jó ötlet ennyire átadni az érzelmeidnek az irányítást, hiszen a környezeted úgy fogja gondolni, hogy nem vagy képes mással foglalkozni. Engedd meg magadnak, hogy egy kicsit felengedsz és lazítasz a mai napon és az elkövetkező hétvégén. Ugyanolyan ember vagy, mint mindenki más.

Bika

Ne pazarold az szellemi és fizikai energiádat olyan ügyre, aminek semmilyen kimenetele nem látható. Otthon és a munkahelyeden is cipelsz már olyan terheket, amelyek a legtöbb ember számára elviselhetetlenek lennének. Miért gyarapítanád azokat, ha nem muszáj?

Ikrek

Kozmikus aktivitás munkálkodik a te javadra, így nem veszíthetsz. Nos, mégis, de az egyetlen ember, aki meghiúsíthatja a terveidet, az te magad vagy. Mondogasd magadnak, hogy te vagy a legjobb. Ez nem egy kényelmes hazugság, ez az igazság.

Rák

Ideje kikövetelned magadnak a figyelmet, mind otthoni, mind munkahelyi fronton. A többiek meg fogják hallgatni a mondandódat, de csak akkor cselekednek a tanácsaid szerint, ha felnyitod a szemüket az ellenszegülés kellemetlen következményeire.

Oroszlán

A napod már alapból mozgalmasan indul és ennél csak gyorsabbá és kaotikusabbá fog válni, de legalább pozitív módon. Te virágozni tudsz az ilyesfajta nyomás alatt, de figyelj oda, nehogy teljesen elragadjon a hév és megfeledkezz a hosszú távú céljaidról.

Szűz

Egyszerűen fogsz pénzt csinálni a mai napon, de képes leszel meg is tartani azt? Ígérd meg magadnak, hogy nem pazarolod el a megkeresett jutalmadat fényes, csillogó holmikra, amikre valójában semmi szükséged. Tegyél félre az úgynevezett esős napokra is.

Mérleg

Ez még mindig egy csodás időszak lesz számodra, sőt az is marad egészen hétfőig. A szerencse melletted áll, így jobb, ha nem vársz arra, hogy a világ változzon a javadra, hanem te magad kezdesz változtatni rajta.

Skorpió

Egy kissé bizonytalan vagy önmagaddal kapcsolatban, de semmi gond. A legjobb módja, hogy magad mögött tudd a félelmeidet az, ha olyasvalamiben vezeted le őket, ami konstruktív és elfeledteti veled az aggódást. Vegyél részt valamilyen kreatív tevékenységben.

Nyilas

Te tudod, hogy mennyire tehetséges vagy valamiben, de rajtad kívül nem mindenki, ezért ez most helyesbítésre szorul. Szükség van rá, hogy rámenősebb és ambiciózusabb légy. Ha megteszed az erőfeszítést, akkor sok embert lenyűgözhetsz vele, köztük még magadat is.

Bak

Lehet, hogy nem szereted a változásokat, de az most nem fog a javadra válni, hiszen szép számmal ki fog jutni belőle az elkövetkező napokban. Annyit tehetsz, hogy hagyod magad az árral haladni és engedni, hogy oda sodorjon, ahová az univerzum szán téged. Tanuld meg élvezni.

Vízöntő

Semmi nem tarthat vissza és senki nem csorbíthatja a magadba vetett hitedet. A kozmikus aktivitás a segítségedre lesz. Kevés dolog akad most, amit ne sikerülne véghez vinni, ha egyszer ráadtad a fejed. Szóval hajrá!

Halak

Lehet, hogy nem vagy benne teljesen biztos, ami most történik veled, az a legjobb számodra, viszont azt érzed, hogy változásra van szükséged. A jelen események a belső igényed szerint alakulnak, szóval ne harcolj ellenük, légy okos és dolgozz össze velük.

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”