Napi horoszkóp október 20. – Vízöntő, Rák, Ikrek, Mérleg, Kos, Bika, Nyilas, Bak rossz hírünk van!

Napi horoszkóp október 20. – Vízöntő, Rák, Ikrek, Mérleg, Kos, Bika, Nyilas, Bak rossz hírünk van!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Érzed a mély kapcsolódást az univerzummal és a mai napon külön köszönetet fogsz mondani Istennek mindazért a kegyért, amiben részesít. Kedveskedni fogsz szeretteidnek és szívesen költesz is rájuk.

Bika

A nosztalgia a mai napodat energikussá fogja varázsolni. Minden gondod, amit az élet az utadba sodor megsemmisül hatékony készségeidnek köszönhetően. Bármin is dolgozz most, tudd, hogy közel a siker.

Ikrek

Szakítasz a rutinokkal és egy laza utazást iktatsz a napodba, hogy fel tudd tölteni az elemeidet. Kedves gesztusokat fogsz elnyerni az ellenkező nem egyik képviselőjétől. Ha szeretsz valakit, a mai napon tedd meg a lépéseket, hogy erről ő is értesüljön.

Rák

Habár teljes elkötelezettséggel végzed a munkádat, rád szabott feladataidat, egy feljebbvalód ezt nem fogja értékelni. Ne vedd a szívedre és semmiképpen se szomorkodj miatta. Legvégül úgyis sikert aratsz a bátorságod és kitartásod miatt.

Oroszlán

Szerelem, tisztelet és minőségi idő együtt – ez talán a tökéletes recept a boldog családi élethez. Szánj időt a szeretteidre és mutasd ki nekik, mennyire fontosak számodra. Amit cserébe kapsz érte, megfizethetetlen.

Szűz

Az életben a fordulópontok rendkívül fontosak, nekünk pedig annyi a dolgunk, hogy jobban megértsük azokat. Ki fogsz teljesedni a mai napon abban, amit csinálsz, bármi is legyen az. Anyagi ügyeid első helyre kerülnek.

Mérleg

A mai napon egy teljesen más ember leszel, tele életerővel és lelkesedéssel. Képes leszel arra, hogy kreatív képességeidet kamatoztasd. Gondolkozz el a továbbtanuláson. Akár dönthetsz is ezzel kapcsolatban.

Skorpió

El fognak halmozni bókokkal a mai napon, amely növeli az önbizalmat és végre nem fogod kevesebbnek érezni magad másoknál. Azt azért ne engedd, hogy a fejedbe szálljon a dicsőség. Figyelj oda a szavaidra, amikor kommunikálsz.

Nyilas

Légy bölcs a szavaidban és hős a tetteidben a mai napon. Jó hírekre számíthatsz anyagi ügyeidet illetően. Talán kicsit lassabb tempót veszel fel, de ez nem akadályoz meg abban, hogy élvezd barátaid, családod társaságát.

Bak

Nem megfelelő tervezés miatt, nem fogsz tudni úgy élvezni egy programot, ahogy szeretted volna. Tanulj a hibádból, hogy többé ne fordulhasson elő. Ha váratlan pénzösszeghez jutsz, ne ess a költekezési vágy csapdájába.

Vízöntő

Vannak napok, amikor szomjazod a tudást, az információkat és ez a mai pont egy olyan lesz. Lehet, hogy felborítod a programjaidat azért, hogy azt tedd, amihez spontán, hirtelen kedved támad.

Halak

Anyagilag egy remek lehetőség kerül az utadba, amelyben okosan kell majd eljárnod. Mindamellett eléggé be fogsz zárkózni a mai napon és különösen nagy örömöd leled majd a közösségi oldalakban. Azért a valós világról se feledkezz meg.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”