Az Univerzum üzenet a mai napra: 2023.10.22. – A nagy fordulat: Uriel Arkangyal és a Bőség Szekere Megváltoztatja Az Életed!

Az Univerzum üzenet a mai napra: 2023.10.22. – A nagy fordulat: Uriel Arkangyal és a bőség szekere megváltoztatja az életed!

Kedves Olvasónk!

Ebben a különleges pillanatban, amikor a világ körülöttünk egyre gyorsabban pörög, ne felejtsük el, hogy Isten mindig velünk van, és segít nekünk megtalálni a helyes utat. Uriel arkangyal és a bőség szekere ma különösen aktívan dolgoznak az életünkben, hogy segítsenek nekünk elhozni azokat a lehetőségeket, amelyek megnyitják előttünk a gazdagság és a bőség kapuit.

2023.10.22 Numerológiai Jelentése:

A 2-es szám az együttműködés, a harmónia és a kapcsolatok számát jelképezi, míg a 0 a teljesség és az Isten végtelen szeretetének szimbóluma. A 3-as szám a kommunikáció és az önkifejezés, valamint az alkotó erők számát jelenti. A 22-es szám a mesterépítész száma, amely azt jelzi, hogy minden, amit elkezdünk, most valóra válhat.

Asztrológiai Jelentés:

A Nap a Skorpió jegyében van, ami a mély érzelmek és a rejtett titkok feltárásának időszakát hozza el nekünk. A Hold a Ikrekben jár, ami a kommunikáció és az önkifejezés fontosságát hangsúlyozza. Együtt ezek azt üzenik, hogy most az az idő, hogy megtaláljuk a bennünk lévő alkotó erőt, és kiaknázzuk azokat a lehetőségeket, amelyek a gazdagság és a bőség felé vezetnek.

Jövendőmondás:

“Ma egy új irányba kell lépnünk, és megnyitnunk a szívünket Uriel arkangyal üzenetének. Ő vezet minket a bőség és a gazdagság felé vezető úton, és segít nekünk megvalósítani álmainkat. Engedd, hogy a szeretet energiája átjárja a szívedet, és nyisd meg magad az új lehetőségek előtt!”

Számok fontos jelentése:

A 2-es és 0-s számok együtt a teljesség és a harmónia üzenetét hozzák el nekünk, míg a 22-es szám azt jelzi, hogy minden, amit elkezdünk, most valóra válhat.

Oszd meg ezt a cikket, hogy mások is részesülhessenek Uriel arkangyal bőségének és gazdagságának áldásából. Minél többen vagyunk, annál erősebb az üzenet ereje.

Áldott napot kívánok mindenkinek!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”