Napi horoszkóp október 22. – Bika, Rák, Nyilas, Halak, Szűz, Skorpió, Oroszlán, Ikrek ez most nektek szól!

Napi horoszkóp október 22. – Bika, Rák, Nyilas, Halak, Szűz, Skorpió, Oroszlán, Ikrek ez most nektek szól!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ideje, hogy elengedd önkorlátozó gondolataid és abbahagyd azon rossz szokásodat, hogy mások szemével próbálod megítélni magad. Ne feledd, hogy mennyire bátor tudsz lenni, ha kell. Kapaszkodj ebbe az erőbe a továbbiakban és írd újra a történetedet.

Bika

Ideje, hogy egy régóta dédelgetett hiedelmedet elengedd, különösen akkor, ha korlátoz a tovább jutásban. Odakinn egy hatalmas és folyamatosan változó világ vár rád. Légy képes vele együtt változni.

Ikrek

A mai napon megharagudhatsz egy barátodra, különösen akkor, ha ez a személy egyfolytában rád akaszkodik mindennel. Ne feledd, hogy nem attól leszel jó ember, hogy állandóan nyakadat töröd a többiekért. Ideje többet törődnöd magaddal.

Rák

Ne add magad kevesebbért, mint amit érsz. Olyan tehetség lakozik benned, amit másoknak is meg kell ismerniük. Sok szempontból úttörő, vezető vagy. Ne félj némi kockázatot vállalni a céljaid érdekében.

Oroszlán

Ha a jelenlegi munkád nem tölt el olyan szintű elégedettséggel, amire szükséged van, akkor szedd össze a bátorságodat és mozdulj tovább. Talán nem csak bátorság fog szükségeltetni ehhez, hanem a költözésre való hajlandóság is.

Szűz

Egy romantikus kapcsolat vagy egy élethelyzet túl intenzív lesz számodra, amely félelmet válhat ki belőled. Próbálj meg eltávolodni a szituációtól és racionális szemmel tekinteni rá. Ideje új elképzelésekkel viszonyulni a szerelemhez.

Mérleg

Egy hozzád közel álló személy felhúzhat a mai napon. Bármi is kerüljön felszínre, biztosan meg fog oldódni és segíteni fog újra megtalálni a középpontodat. Az alapoktól építheted magad fel.

Skorpió

Boldog Skorpió időszakot! Nem csupán új időszakba kezdesz bele, de azt is kitalálod, hogy mi mindent vigyél magaddal az útra. Fontos, hogy ne ess túlzásba semmivel, hagyd el az önkritikát és az olyan kapcsolatokat, amelyek nem támogatnak.

Nyilas

Figyelj oda a pénzedre és ne ess áldozatul impulzus vásárlásoknak. Ha anyagiakkal kapcsolatban tárgyalsz a tehetséged áruba bocsátásakor, ne félj megkérni azt a pénzt, amire számítasz érte.

Bak

Eléggé nyersen és zavarosan érzed magad, ám nem szabad megfeledkezned róla, hogy sokan vannak körülötted, akikre számíthatsz. Ne becsüld alá a közösség erejét. Próbálj meg függetlenedni a családi berögződésektől.

Vízöntő

Ha nehézségeken kell keresztüljutnod a mai napon, ne feledd, hogy az esetek legnagyobb részében a saját módszereid a legjobbak. Ne engedd, hogy a bizonytalanság miatti félelmed az utadat állja. Bízz benne, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell.

Halak

Ha úgy érzed, hogy valami nem úgy működik, ahogy elképzelted, akkor ne aggódj miatta túl sokat, hiszen más lehetőség is létezik. Számíts a váratlanra is és nyiss a lehetőségekre. Van, hogy a dolgok azért nem alakulnak, hogy te még hatékonyabban alakulhass.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”