Az Univerzum üzenete a mai napra 2023.10.24. – Az adósságaidat eltöröljük!

Az Univerzum üzenete a mai napra 2023.10.24. – Az adósságaidat eltöröljük!

Szeretett olvasóink!

Az Univerzum ma egy különleges üzenetet küld nekünk. A mai nap, 2023.10.24, a számok és az asztrológiai rezgések különleges kombinációja, amely azt sugallja, hogy lehetőségünk nyílik megszabadulni adósságainktól és újra hozzáférni a végtelen bőséghez és gazdagsághoz.

A 2023.10.24 dátum numerológiai szempontból különleges jelentéssel bír. A 2-es szám a dualitás és az egyensúlyt jelenti, az 1-es a kezdeteket és az új lehetőségeket, a 0 a végtelent és a minden lehetséges valóság terét. A 4-es szám a stabilitást és az alapokat jelenti. Ezek összeadva a 9-es számot adják, ami a bölcsesség és a spiritualitás számaként ismert. Tehát a mai nap a bölcsesség és a spiritualitás egyensúlyának napja, amikor megtalálhatjuk az utat a tartozásoktól való megszabadulás felé.

Az asztrológiai értelmezés szerint a Skorpió jegyében járó Nap erőteljes energiát áraszt, amely segít nekünk mélyebben megérteni az adósságaink gyökerét és azokat az energetikai blokkokat, amelyek megakadályozzák, hogy elérjük a bőség és gazdagság állapotát. A Mars és a Vénusz együttműködése pedig azt jelenti, hogy az akarat és a szerelem egyesülése által megtalálhatjuk az utat az anyagi jólét felé.

Kedves olvasóink, fogadjátok el ezt a spirituális üzenetet, és engedjétek, hogy vezessen benneteket az adósságaitoktól való megszabadulás útján.

Nyissátok meg szíveteket és lelketeket, és fogadjátok el az Univerzum végtelen bőségét és gazdagságát. Hagyjátok, hogy a spirituális energia átjárjon benneteket, és töltsön el benneteket erővel és hittel.

Az Univerzum mellettetek áll, és segít nektek megtalálni az utat az adósságaitoktól való megszabadulás felé. Higgyetek magatokban, és engedjétek, hogy a spirituális energia átformálja életeteket!

Megosztásoddal erősíted az üzenet erejét, és segítesz másoknak is elérni az adósságmentes életet!

Legyen áldott napod!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”