Az Univerzum üzenete a mai napra: A problémás helyzet megoldódik, egy dolog ami aggaszt, eltűnik

Az Univerzum üzenete a mai napra: A problémás helyzet megoldódik, egy dolog ami aggaszt, eltűnik!

A mai nap, 2023.10.26., különleges energiákat és lehetőségeket hordoz számunkra. Az Univerzum üzenete egyszerű: minden problémás helyzet megoldódik, és minden, ami aggaszt, eltűnik az életünkből.

A numerológiai jelentés szerint a 2023-as év száma a 7-es, ami a spirituális fejlődés és az önmegismerés számaként ismert. A 10. hónap az 1-es számmal kapcsolódik össze, ami az új kezdeteket és a vezetést jelképezi. A 26-os nap a 8-as számra redukálódik, ami a bőség és a végtelen lehetőségek számaként ismert. Tehát a mai dátum erős spirituális és pozitív üzenetet hordoz számunkra.

Az asztrológiai jelentés szerint a Skorpió Nap segít abban, hogy mélyebben megértsük és feldolgozzuk érzéseinket, és a Merkúr retrográdja arra ösztönöz minket, hogy átgondoljuk és felülvizsgáljuk döntéseinket.

A jövendőmondás szerint a következő napokban és hetekben különleges meglepetések és fordulatok várhatóak, amelyek segítenek megoldani a problémás helyzeteket. Bízzatok az Univerzum erejében és engedjétek, hogy az életetek részévé váljon!

Nyissátok meg szíveteket és lelketeket az Univerzum üzeneteinek befogadására. Higgyetek abban, hogy minden, ami aggaszt benneteket, megoldódik, és az életetek egy szebb, boldogabb útra tér.

A megosztások erősítik az üzenet erejét, és segítenek abban, hogy mindenkihez eljusson az Univerzum pozitív üzenete. Osszátok meg ezt az üzenetet és segítsétek azokat, akiknek szükségük van egy kis reményre és pozitív változásra az életükben!

Áldott napot kívánunk!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”