Az élet áldásai: Hogyan találhatunk reményt és erőt a nehéz időkben!

Az élet áldásai: Hogyan találhatunk reményt és erőt a nehéz időkben!

Szeretett Olvasónk!

Mielőtt elkezdenénk a mai napot, hadd osszak meg veletek egy gondolatot. Az élet nem mindig könnyű, és időnként úgy érezhetjük, mintha minden ellenünk lenne. De emlékezzünk, hogy sosem vagyunk egyedül. Isten mindig velünk van, és segít nekünk átvészelni a nehéz időket!

Gyakran beszélünk arról, hogyan hagyjuk magunk mögött a múltat, és fókuszáljunk az előttünk álló lehetőségekre. Ne hagyjuk, hogy a múlt hibái vagy a jelen nehézségei meghatározzák a jövőnket. Emeljük fel a fejünket, és lépjünk előre hittel és reménnyel!

“Aki az Úrra bízza ügyét, annak az Úr segítségül jön” (Zsoltárok 37:5). Amikor nehéz helyzetekkel találkozunk, bízzunk abban, hogy Isten mellettünk áll, és segít nekünk legyőzni a kihívásokat.

Emlékezzünk, hogy az élet tele van áldásokkal, és azok az áldások néha a legváratlanabb helyeken találhatók meg. Legyünk nyitottak azokra a csodálatos dolgokra, amelyeket Isten készített számunkra, és bízzunk abban, hogy a legjobb még hátravan.

És most, engedjétek meg, hogy megáldjalak benneteket:

Áldjon meg titeket az Úr, és őrizzen meg benneteket; ragyogtassa az Úr az ő orcáját rajtatok, és legyen hozzátok kegyelmes; emelje fel az Úr az ő orcáját rajtatok, és adjon nektek békességet. Amen.

Ne feledjétek, hogy megosztani ezt az üzenetet másokkal is azt jelenti, hogy megosztjuk az áldásokat, és hozzájárulunk ahhoz, hogy mások élete is gazdagabb és teljesebb legyen. Így hát osszátok meg ezt az üzenetet, és legyen részese mindannyiunknak a változásnak és a javulásnak, amelyre vágyunk.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

Telihold áldás


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”