A tiszta szívűek számára különleges angyali energia érkezik!

A tiszta szívűek számára különleges angyali energia érkezik!

Kedves Olvasónk!

Érezd a finom, gyengéd energiát, amint a mennyei világosság elönti a szívedet és a lelkedet. Az angyalok azt üzenik:

“A tiszta szívűek számára különleges energia érkezik. Az ég angyalai mindig készen állnak, hogy segítsenek és vezessenek téged az élet útján.”

Az angyalok üzenetében található bölcsesség segít neked felfedezni az élet csodáit, és megérezni az Isteni szeretet végtelen áramlását. Légy nyitott, és engedd meg magadnak, hogy megtapasztald ezt a csodálatos energiát, amely képes megváltoztatni az életedet.

A következő néhány nap során érezni fogod az angyalok jelenlétét és támogatását. Minden lépésednél érezd, hogy melletted állnak, és vezetnek a helyes úton. Engedd, hogy az angyalok fénye és szeretete vezessen a boldogság és harmónia útján!

A mai napra az ég angyalai áldást és szeretetet küldenek neked. Légy nyitott, és fogadd el ezt az áldást, hogy még jobban megérezd az angyalok támogatását és irányítását. Az angyalok mindig melletted állnak, és készen állnak, hogy segítsenek neked megtalálni a békét és az örömet életünk minden területén.

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy az angyalok áldása elérhesse mindazokat, akiknek szükségük van rá. És ne felejtsd el leírni a köszönöm szót a kommentben, hogy az angyali energia személyesen is megtaláljon téged!

Üdvözlettel,

pozitív gondolatok blog

Telihold áldás


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”