Ez a 3 csillagjegy szerencsefényben fürdőzik!

Ez a 3 csillagjegy szerencsefényben fürdőzik!

Kedves Olvasóink!

Amikor az égiek összefonódnak, és a csillagok a legszebb ragyogásukkal kápráztatnak el minket, néha megnyílik a lehetőség kapuja, és a szerencse is megérkezik az életünkbe. Most, ebben a különleges időszakban, három csillagjegy számára különösen ragyogóan fénylik a szerencsecsillag.

Az első szerencsés csillagjegy a Vízöntő. A vízöntők számára most minden összeáll, és az életük olyan lesz, mint egy álom. A szerencse szárnyán szállnak, és minden, amit megérintenek, arannyá változik. Az új lehetőségek, melyek most megnyílnak előttük, olyan ajándékok, melyeket érdemes megragadni, és kihasználni.

A második csillagjegy, mely most különösen szerencsés, a Nyilas. A nyilasok számára az élet most egy nagy kaland, és mindenhol lehetőségek várnak rájuk. A szerencse most az ő oldalukon áll, és minden, amit megtesznek, sikerrel koronázódik. A kapcsolatokban is harmonikus időszak köszönt be, és az új ismeretségek izgalmas lehetőségeket rejtenek.

A harmadik csillagjegy, melynek most fényesen ragyog a szerencsecsillaga, a Halak. A halak számára most az érzelmek és a spiritualitás kerül előtérbe, és ezek által kapcsolódhatnak önmagukhoz és az univerzumhoz. A szerencse most az ő segítségükre siet, és az életük olyan, mint egy varázslatos utazás, mely során felfedezhetik önmagukat és a világot is.

Így, ha te is Vízöntő, Nyilas vagy Halak csillagjegyű vagy, akkor nyisd meg a szívedet, és fogadd el azokat az ajándékokat, melyek most az életedbe érkeznek. Hagyd, hogy a szerencse fénye vezessen az úton, és élvezd az élet minden csodálatos pillanatát.

Üdvözlettel,

pozitív gondolatok blog

Telihold áldás


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”